Vierailija

En niinku tajua että ensin teen vajaa 3v:n kanssa pari kuukautta töitä että saan pois pottakammon (jonka ilmaantumisesta epäilen tarhaa) ja sitten lomilla onnistuu jo viikko kotona parilla tuhru/lirahdus vahingolla. Lapsi palaa tarhaan ja kerron siellä opettelusta/missä vaiheessa ollaan. Täti toteaa että ei ole ongelma koska "meillähän vasta käydäänkin niin säännöllisesti potalla". Yhden tarhapäivän jälkeen useita pissoja housujen läpi lattialle ja n. 5-7 pöksyt pissasena pyykkiin vaikka suurimmaksi osaksi pottaan. Ei siis vielä ilmoita hädästään, vaan helpolla vaatetuksella menee itse potalle.Täytyykö tämä rumba aloittaa useaankin kertaan??? Kyllästyttäää!!!!!!!

Kommentit (3)

ja ollaan aika liikkuvaa sorttia. Pyrin tehostetusti käyttämään liikkeellä ollessakin wc:ssa, mutta tajuan ettei ole vielä kypsä kokonaan irtautumaan vaipasta. Samaten laitoin tarhaan vaipan ja pyysin vaan huomioimaan uuden taidon. On ollut reilut 1,5 vuotta tarhassa ja nyt vaan kesäloman pois joten tuskin tarhastressi tätä aiheuttaa.

Kotona saattaa tehdä pari isoa pissaa tunnissa, mutta onpa ollut vaippa joskus kuiva kun ollaan 3:kin tuntia pois kotoa.Jotenkin vaan turhauttaa kun ensin kaikki keinot käyttää ja sitten luulee onnistuneensa niin tuleekin näin pahasti takapakkia....... :(Nyt selkeästi ei ole pottakammoa, mutta jotenkin tuntuu että tuntemus pissahädästä hävisi jonnekin........ Kakat sentään ilmestyy pottaan jos ollaan kotona ja on niistä itse aivan riemuissaan - kuten minäkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota nyt joku aikalisä, voisko se lapsesi pitää vielä pari viikkoa esim. housuvaippaa. Jos se vaikka vähän reagoi tarhaan menemiseen.Lupaan, että ei se kauaa kestä, kun oppii kuivaksi. Niin se vaan on. 3-vuotias on vielä kuitenkin pieni ja ei se aina mee kirjan mukaan toikaan juttu.Joskus tietysti lapsella voi olla joku muukin syy kasteluun kuin pottakammo, esim. pissatulehdus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat