Vierailija

mutta jotenkin kun tietää miten moni pelkää esiintymistä ja varsinkin tuollaisen tuomariston edessä kun ei ole vielä varmuutta omasta äänestään, niin miksei siihen voi suhtautua ihan asiallisesti???Jännittäminen ei ole plussaa, mutta moni lahjakkuus voi sen takia jäädä sivuun, jos jännittäminen on ainoa syy pudottaa pois.

Kommentit (16)

että kaikkien yrittäjien pitäisi tajuta, että tilaisuuksia on vain yksi.Jos nyt menee pieleen (syystä mistä tahansa) niin sitten menee. Eivät tuomarit voi ruveta antamaan " armoa" kenellekään joka selittää, että epäonnistuin nyt kun oli flunssa, tavallisesti laulan PAAALJON paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

monta kertaa sen 70-luvun lapset keskustelun yhteydessä mieleen, ettei ainakaan Idols ilmennä nykyajan lapsissa samaa kokonaisvaltaista epävarmuutta. Ihan totta suurin osa on sellaisia, jotka eivät vain ole huonoja laulajia vaan eivät _osaa_ laulaa. Siis annetaanko näiden perhepiirissä ja koulussa " laulaa" ja kehutaan päälle.Minulle jäi ainakin 80-luvun ala-asteelta sellaiset traumat laulamisesta, ettei ole tosikaan. Opettaja ei halunnut uskoa, ettei joku osaa laulaa. Antoi harmoonistaan ääniä ja toistatti jotain säveltä sataan kertaan, hymyili vaan vinosti. En vieläkään pelkää niin paljon muuta kun että joku voima pakottaisi minut laulamaan julkisesti.

käsien tärinän takia nuottiteline.Jos joku kiekuu aivan päin mäntyä, eikä ole mitään yleisökontaktiakaan, niin onhan se selvä, ettei flunssa riitä siihen syyksi. Takuulla suurin osa tähdistäkin jännittää koko elämänsä, mutta jos jännittää niin paljon, ettei pysy lähelläkään nuottia, niin eihän ne tossa telkkariohjelmassa ihmeisiin pysty muutamassa kuukaudessa.

Ja etenkin jos nämä ihmiset ovat kuuluisia tiukasta arvostelustaan, niin varmasti jännittää! Sen sijaan suuri yleisö on jo niin kasvoton massa, että esiintyminen menee rutiinilla.

kun jännittäminen tuolla pantiin samaan tekosyiden joukkoon kun se köhköh-flunssa ym. Jännittäminen voi olla todellinen ongelma, mutta sitten ei tosiaan pitäisi olla Idolsissa. Luulisin vaan että todella herkät taiteilijat kärsivät useinkin jännittämisestä ja epävarmuudesta.

laulavansa väärin.Itse melko epämusikaalisena ihmisenä ihmettelen miten huonosti jotkut laulavat ja tuntuvat ihan oikeasti pitävän itseään hyvinä laulajina. Eikö nykyajan peruskoulussa enää nöyryytetä lapsia julkisilla laulukokeilla joissa kenellekään ei jäänyt epäselväksi kuka laulaa väärin. Hyvä jos ei, mutta onko tilalla nyt nuo idols-karsinnat?

ja totaalisen epäkoskettavan esityksen alta SUURI STARA.Jokaisen elämä ei ole kuin Hollywood-elokuva, kuitenkaan.Ja ihan totta toi mitä joku kirjoitti, että ei meillä 70-luvulla syntyneillä kyllä juuri kellään ole noin suuria luuloja ja odotuksia itsestään kuin näillä nykynuorilla. Nehän on suurin osa valloittamassa maailmaa, kun meikäläiset on onnellisia, jos joku onnistuu saamaan työehtosopimuksen mukaista liksaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat