Vierailija

David Beckhamhan lähtee Barcelonasta Usaan pelaan Los Angelesin soccer joukkueeseen. Tuli vaan mieleen et Victoria on kaiken takana kun haluaa Hollywoodin sisäpiireihin. Tonhan on Davidin uran kannalta oltava aika surkee pätös?

Kommentit (6)

Becks on jo vuosia sitten sanonut, että hänestä olisi kiinnostavaa päättää uransa Amerikassa. Becksillä on jo Losissa oma jalkapalloakatemia (siis jalkapallokoulu lapsille), samoin kuin Englannissa, taitaa olla jo Aasiassakin. Uransa jälkeen Becks aikoo perustaa lisää akatemioita. Toisaalta, USAn jalkapalloliiga tarvitsee median mielenkiintoa ja siis kunnon keulakuvia seuroilleen. Beckham ei ole maailman paras jalkapalloilija, muttei ihan huonokaan. Saadessaan paljon peliaikaa hän pelaa varmasti paremmin kuin nykyään joutuessaan istumaan melkein koko ajan penkillä. Beckhamin siirron kannattavuus selviää vasta vuoden lopulla, kun mies on sopeutunut kunnolla uuteen seuraansa. Beckhamia pidetään paljon työtä tekevänä ja kovana harjoittelijana. Jalkapallofanit kautta maailman arvostavat sitä, että Becks jaksaa aina pelien ja harjoitusten jälkeen väsymättä kirjoittaa nimmareita jonottaville faneille ja puhua näiden kanssa. Posh hyötyy siirrosta siinä, että pääsee Jenkkeihin ja voi aloittaa vaikkapa uuden uran.

Beckhameitten " läheisimmät" ystävät kuiteskin asuu sielläpäin (Posh ja kAtie Holmes esim bestiksiä nykyisin) ja onhan siellä niitä uramahiksia poshillekin, ja osaavat arvostaa rouvan ulkonäköä oikein :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rahaahan niillä jo on, sama vaikka David lopettais pallon potkimisen kokonaan. Murto-osahan sen tuloista tulee futiksesta, suurin osa tulee mainoksista tms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat