Seuraa 

Sanokaas mielipiteitä laten värisistä keittiön kaapeista!

Mitkä värit teidän mielestä sopivat laten kanssa yhteen, esim. rungon väri, tasot, lattia+seinät.Löytyykö ketään, jolla olisi laten värinen keittiö, oletko tykännyt?Kiitos!

tikru

Kommentit (10)

Keittiössä on kiiltävä versio, kodinhoitohuonessa matta. Ihan olen tyytyväinen.Meillä on valkoiset rungot ja isot alumiiniväriset vetimet sekä reunassa alumiinilista.Meillä muutenkin paljon valkoista (seinät jne.) ja sikäli valkoinen runko käy hyvin. Lattiassa on beigeä laattaa ja välitilassa harmaa mosaiikkilaatta.Itsestäni on hyvä, rauhallinen ja miellyttävä yhdistelmä - tyyli on aika niukka ja pelistetty

Meillä on alakerran vessassa cappucinon väriset ovet enkä taitais laittaa toiste. Niihin ei oikein tahdo löytää hyvänväristä runkoa, valkoisen kanssa on aika hassu ja toisaalta pähkinän kanssa saattaa tulla tunkkainen. En osaa sanoa olisiko tammi sitten sopiva väri. Cappucinosta tulee aika helposti semmoinen samea ja likainen vaikutelma, vaikka se aluksi minustakin tuntui aivan ihanalta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille tulee keittiöön kerman väriset ovet vaalealla pähkinärungolla. Iskun kerma on myös beigeen sävähtävä, ei keltapohjainen, mitä en missään nimessä halunnut. Heillä oli ennen keltainen kerma, mutta muuttivat värejä viime keväänä.KHH:n ovet ovat alaosasta lattea ja yläosasta lumenvalkoista. Runko on valkoinen, koska kosteisiin tiloihin sai ainoastaan valkoista runkoa. Tosin se käy yläosasta valkoisiin kaappeihin hyvin. Eikä meillä sitä runkoa paljon näykään, kun on mm. pesutornia ja tehowattia kaappien vieressä.Käy vertailemassa värejä iskussa, jos haluat lattea vaaleamman beigen sävyn, niin se kerma voi olla vaihtoehto. Vaikeaa se valinta on, kokemuksesta tiedän.

tikru06:

[quote]


Minkä värinen runko teille tulee?Tuota rungon väriä on ollut vaikea miettiä. Tosiaan nyt on mallissa harmaa, mutta jotenkin vaan se vähän epäilyttää..

Meillä on tupla II-keittiö ja mietin pitäiskö kuitenkin valita jotain vaaleampaa väriä, ettei tila ainakaan tulisi pienemmän oloiseksi värien takia.. Että osaa olla vaikeaa!!Minkä värinen runko teille tulee?Tuota rungon väriä on ollut vaikea miettiä. Tosiaan nyt on mallissa harmaa, mutta jotenkin vaan se vähän epäilyttää..

Meillä on tupla II-keittiö ja mietin pitäiskö kuitenkin valita jotain vaaleampaa väriä, ettei tila ainakaan tulisi pienemmän oloiseksi värien takia.. Että osaa olla vaikeaa!!tikru

Omasta mielestäni iskun latte on ihan hyvän värinen. Meille onkin tulossa iskusta khh:n alakaapit lattea ja ylhäälle valkoista. Lähempänä iskun latte on topin beigeä kuin cappuccinoa. Vertailua käytiin Topin ja Iskun toimituksen välillä. Cappuccinoa Topin/Parman keittiöistä en itse kyllä ottaisi. Se on hyvin likaisen ja tunkkaisen oloinen. Väreissä on suuria eroja, ainakin luonnossa iskun latte ei näytä tunkkaiselta. Latteen voisi sopia tammi- tai vaalea pähkinärunko. Iskulla on muistaakseni tummaa ja vaalea pähkinää rungoissa. Vaalea pähkinä on aika lähellä tammea.

capuccinoa/ lattea koko keittiöön, kyllä se on aika tunkkainen. Tosin riippuu väristä, kaveri otti koko keittiön yhden mallipalan perusteella lattea ja etenkin auringonvalossa se on ihan vaaleenpunanen.. Meil on Topin capuccinoa yläkerran kylppärissä mikä on nätti väri, siellä se valkoisen rungon, harmaiden ja valkoisten kaakeleiden kans muutamana ovena ok mutta ehdottomasti koko keittiö olisi liikaa. On se silti jotenkin synkkä. Meillä on helmenharmaa keittiö samanvärisillä rungoilla sieltä mistä ne näkyy, muutoin valkoiset sistusta. Mustat kivitasot ja harmaa lattia. Tuohon harmaaseen oon ainakin vielä vuoden jälkeen tosi tyytyväinen. Tällä hetkellä moni laittaa sitä pähkinä-valkoista niin on tuo tähän asti ollut vielä silti suht erilainen vaikka tosi tavallinen on väreineen päivineen.Sanna

varmaan tuo cappucino menee aika lähelle, ja jossain ehkä kaakaokin voi olla samansuuntainen. Tuo latte vivahtaa ehkä aavistuksen harmaaseen. Iskulta ainakin löytyy.

Tuoksuvadelmalle kiitos kommentista. Tuo rungon väri mietityttää myös miuta. Tällä hetkellä mallissa se on harmaa, mutta jotenkin toi harmaa tökkii miulla. Ehkä olen niin kyllästynyt nykyisiin harmaisiin oviin?? Valkoinen ei tosiaankaan sovi, eikä ainakaan iskulla ollut oikein muuta järkevää rungon väriä tuohon latteen kuin toi harmaa.

Myös sitä mietin, että miltä keittiö kokonaisuutena näyttää laten värisillä ovilla, tuleeko siitä tunkkainen ja alkaako se nopsaan kyllästyttää..

Voi hemmetin hemmetti, sopimus on Iskun kanssa tehty, mutta mitäs jos sieltä ei löydykään mieleistä väriä?! Voikohan noita sopimuksia purkaa?!!!tikru

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat