Vierailija

Ajattelin alesta ostaa Reimatecin haalarin. tyttö täyttää helmikuussa 2 vuotta. kannattaisko ostaa 86 vai 92 cm?

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja 86 reimatec haalari käytössä ja menee siis koko talven (vielä ei montaa kertaa edes tarvittu). Tyttö käyttää muuten kyllä jo enimmäkseen 92cm vaatteita ja on noin 90cm pitkä. Eli ostaisin kyllä 86cm niin on tosiaan helpompi liikkua.

meillä keskikäyrillä kasvaneella 1v8kk-vuotiaalla tytöllä on 92 cm syys- ja toppahaalari, syyshaalari tulee mahtumaan vielä keväälläkin.

nyt käytössä 80cm reimatec, joka alkaa käymään pieneksi. Kaapissa 86cm jonathanin toppahaalari, 92cm reimatec toppahaalari, 86cm remun vk-haalari ja 92cm reimatec vk-haalari, kannattaa ostaa tähän malliin, niin on joka kokoa ja varmasti aina sopiva haalari ;).näillä siis tarkoitus pärjätä ainakin ensi talvikin, ehkä myös sitä seuraava kevät...

Vierailija:

Lainaus:


kokoa 80, joka tosi reilu. Nyt ois vaan niin hyvät alet, kun koon vain tietäs. Ehkä se 86, niin ois helpompi liikkuakin.
mulla kokemusta kolmesta saman kokoisesta muksusta joilla ollut sitten se 86 haalari.

86 on varmaan ensi syystalvena sopivin ja 92 sopivin kevättalvella. Noin ainakin itse laskisin kahden tytön kokemuksella, todennäköisesti ostaisin koon 92 ja varahaalariksi jonkin halvemman kokoa 86.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat