Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (18)

Tuo on se niin ällöttävä asenne! Että lapset saa tehdä kaikkea ja vanhemmat ei yhtään välitä mutta muut ei sitten saisi. Älkää menkö uimahalliin ollenkaan jos sinne altaaseen on tarkoitus mennä kusemaan ja paskantamaan! Eikö nykyajan äideillä ole mitään käytöstapoja????????????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


meidän 1,5 v osaa itse uida niiden kanssa ja tykkää tosi paljon. Voi mennä aikuisten altaaseen ja uida yhdessä. Ja tuo vaippahomma on sikäli kiva, että ei tarvise murehtia mitä sinne altaaseen valuu, ihan muitakin huomioon ottaakseen.

2

Sinun asenteesi on nyt kyllä " hieman" hakusessa.Kaikki tuntemani uimaopettajat/valvojat/vauvauinnin ohjaajat ovat sanoneet, että pienen lapsen virtsa on niin puhdasta, ettei siitä ole mitään haittaa uimalan vedessä kenellekään. Enemmän niitä bakteereja aikuisista lähtee. Ja pienen lapsen ulostaminen veteen on erittäin harvinaista. Todennäköisempää on, että veteen ulostaa esim. 5-vuotias, joka jo osaisi itse käydä vessassa jne. Eli pitäisikö sitten kaikille kouluikäisille laittaa vaipat uimalaan?Kukaan näistä edellämainituista ohjaajista ei ole koskaan suositellut uimavaippaa lapselle, vaan päin vastoin. Pitävät niitä ennemminkin vaihtoehtona niille, jotka eivät halua ostaa uima-asua lapselleen.

vouhutusta. Meidänkin vauvauinnin ohjaaja sanoi, ettei ole 10 vuoden aikana nähnyt kuin yhden kerran vauvan kakkaavan veteen ja 1,5-vuotias on jo niin iso, ettei se ihan miten vaan kakkaa. Vedenpaineen vaikutus on lisäksi sellainen, että terve lapsi ei veteen kaki. Lapsen pissa on taas mietoa ja varsin steriiliä eikä sitäkään aina välttämättä tule.Eväät on hyvä muistaa ja laudeliina, kuten joku sanoi. Mitään föönejä mä en kyllä lapselle käyttäisi. Nopeasti ne pienten hiukset kuivuu ja hyvä ja lämmin myssy päähän.Ei meillä ole ollut mitään erityistä varustusta mukana uimahallireissuilla. Samanikäinen lapsi kyseessä. Jarrusukillekaan en ole keksinyt mitään käyttöä, sillä kannan lapseni altaalle ja sieltä pois. Suihkussa on sylissä tai kiltisti vieressä.

Vierailija:

Lainaus:


meidän 1,5 v osaa itse uida niiden kanssa ja tykkää tosi paljon. Voi mennä aikuisten altaaseen ja uida yhdessä.
Onhan tämä vitsi, onhan?

Neljä vuotta viikottain käyty uimassa lasten kanssa, enkä ole koskaan yhdenkään lapsen nähnyt kakkivan veteen. Kerran suihkuun kyllä uimakamulta turahti pieni läjä, mutta sekin oli vatsataudin ensimmäinen tervehdys.Jarrusukat jalkaan, mehua tai banaania tms. mukaan. Meidän lapsilla on aina tolkuton nälkä uimareissun jälkeen. Ja peffari, jos meette saunaan!

vaippaa ei ole koskaan ollut, sen sijaan lasta käytetään nykyään pissalla ennen uimista sekä ennen " välisaunaa" . Minusta uimavaipat ovat ihan hullutusta, ei kukaan vaadi vanhuksiltakaan vaippoja vaikka kuinka todennäköisesti kärsivät virtsankarkailusta.Nykyään on tärkeää, että lapsella on oma laudeliina. Hän haluaa istua itse, ei sylissä :)Uimakassiin pakataan: pyyhe, uikkarit, laudeliina, saippua ja rasva.Lapsi pysyy hyvin tolpillaan ja on varmaan tottunut uimahallin kaakeleiden liukkauteen, joten jarrusukkiakaan ei olla tarvittu. Jos nyt vasta menette ensimmäistä kertaa uimaan, voi olla hyväkin idea, koska lapsi ei välttämättä hoksaa tilan liukkautta.Ei kannata kuvitella olevansa kovin kauaa uimassa :) Menkää uimaan vasta ruuan jälkeen, meidän lapselle ainakin tulee nälkä uidessa. Kannattaa varata lapselle ja itsellekin mahdollisimman yksinkertaiset vaatteet, eikä turhia meikkejä tms. Jos lapsi hermostuu, on väsynyt tai on vain vilkas tapaus, on hyvä päästä mahdollisimman vähin vaivoin liikenteeseen.

Nyt tyttö siis 1,5v. Kävimme ekan vuoden vauvauinnissa ja sen jälkeen itseksemme.-Uimapuku

-Pyyhe

-JOS lapsella hiuksia, niin oma fööni (ainakaan meidän uimalassa sellaista ei ole maksutta)

-laudeliina

-oma saippua (en viitsi käyttää uimalan)

-juotavaa ja pieni välipala (esim. banaani)

-Jarrusukat (me emme ole käyttäneet koskaan, mutta toiset käyttää)Vauvauinninohjaaja kertoi että hänen 20 vuotisen uran aikana ei ole yksikään vauva kakannut veteen.meidän 1,5 v osaa itse uida niiden kanssa ja tykkää tosi paljon. Voi mennä aikuisten altaaseen ja uida yhdessä. Ja tuo vaippahomma on sikäli kiva, että ei tarvise murehtia mitä sinne altaaseen valuu, ihan muitakin huomioon ottaakseen.

2

on käynyt noin viikottain uimassa vuoden ikäisestä asti, osaa hyvin kannatella päätään ja osaa uida kellukkeilla. Kellukkeet ovat tiukat käsivarsien ympärillä, eivät voi pudota, ja aikuinen on jatkuvasti välittömästi valmiina tukemaan lasta. Mutta tämä oikeasti nauttii uimisesta isojen sisarusten kanssa, miksi sinusta näin ei voisi toimia?

pissa toki voi tulla, mutta sitä ei mikään vaippakaan estä. Uimavaippa on älytön, sillä ei siihen ole tarvetta. Pissaa siellä altaassa on joka tapauksessa, koska aikuiset pissaa sinne.Valmistaudu ap menemään hitaaasti, anna lapsen mennä omaan tahtiaan, sylissäsi edetä, jos on arka. NÄin saat hyvän alun uimareissuille. Muista katsoa, ettei tule kylmä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat