Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaverini tiedustelee, voisko poikansa tulla meille joskus yöksi. Meidän 2,5 vuotiaat on parhaat kaverit ja tapaa useamman kerran viikossa, ulkona, meillä tai niillä. On ollut meillä myös " hoidossa" , pari kertaa päiväunien aikaankin, ollaan saatu ne nukkumaan ihan ok.Kaverilla ei oikein ole mitään turveverkkoja, ei sukulaisia, ei sellaisia kavereit joille vois viedä tai jotka suostuis tulemaan niille yöks, ei oikeastaan muita kuin me. Mutta tuleeko siitä mitään? Nukutetaanko tuon ikäiset samaan huoneeseen? Pitääkö ne toisensa hereillä koko yön? Kokemuksia?Niin, jos se tähän mitään vaikuttaa, niin kaveri on yh ja sillä on joku mies kierroksessa. Ois tarkoitus että ne ois itse siellä kaverin luona, siis ois lyhyt matka hakea poika pois jos tulis pakkorako ja ylitsepääsemätön ikävä.

Kommentit (10)

mutta eikös tuota kokeilla voi? Jos menee hyvin, voi toteuttaa uudestaankin. Mutta ystäväsi tuskin ilahtuu siitä, jos kesken treffien lapsi yllättäen tuodaan kotiin, joten se täytyy kai sopia tarkkaan etukäteen, miten toimitte.

aina on pärjätty, välillä pieniä mutkia matkassa mutta ikinä en ole kesken kotii palauttanu. samoilla konsteilla pärjää kun omankin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ota vaan, saa yh äitikin muuta elämäänsä edes illaksi. jos kerran asuu lähelläkin, niin älä huoli liikoja. meillä meni näin: mun lapsi 2 v. hoidossa oli 2,5 v. mun lapsi pitää " nukuttaa" 2,5 vuotias nukahti itekseen. luin sadun ja koitin laittaa samaan petiin nukkumaan, mutta se ei onnistunut. hoitolapsi nukahti, mutta oma jäi kukkumaan hereille. nukutin sitten oman lapsen meidän vanhempien sänkyyn ja siirsin sitten omaansa, kun nukahti. otan toistekin, mutta täytyy vähän suunnitella paremmin tuo nukutushomma...

Lapset nukuttaisin ehdottomasti eri huoneisiin, ei siitä muuten mitään tule. Ja illalla leikit vähän kerrassaan rauhallisempaan suuntaan, jotta malttavat alkaa iltatoimiin.

Sitten voi tulla ongelmia, jos tuo kaverisi lapsi ei vielä koskaan ole ollut missään muualla yökylässä. Mutta vaikka näin olisikin, onhan se ensimmäinen kerta joskus tultava ja teidän luona se voisi olla hyvä toteuttaa!

Meillä on ollut lasten 2-vuotias serkku ja meidän lapset mesosi sen verran illalla, että piti laittaa serkku eri huoneeseen nukkumaan. Muuten meni hyvin :)

Pari kolme kertaa käytiin siellä ensin leikkimässä (kaverilla lapset 3v ja 4v). Sitä ennen lapsemme oli ollut kerran yökylässä isovanhemmilla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat