Vierailija

Paskaiset pyyhkeet vessassa, jarrutusjälkiä pöntössä, villakoiria siellä täällä...HYI! Vaikeaa olla tuollaisessa paikassa yötä, vaikka ihmiset olisivat kuinka mukavia :/

Kommentit (6)

Meillä myös anoppilassa aivan saastaista. Haluavat aina että käydään saunassa ja se on siis niin likainen ja pukuhuone samaten, että ei todellakaan ole nautinto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isäntäväen mielestä koti ehkä on tiptop, vaikka se sinun mielestäsi on kamalassa siivossa.Ihmiset arvostavat niin erilaisia asioita. Ehkä nuo samat ihmiset teillä vieraillessaan katsovat aivan erilaisia asioita ja arvostelevat SINUA epäkohteliaaksi, kun teet jotakin muuta heidän mielestään väärin.Siis tähän tyyliin (nämä ovat esimerkkejä, ei tarvitse alkaa nitä kumota):

- " yök, kyllä on epäkohteliasta, ettei tarjota itseleivottua pullaa, vaan pakastepullaa"

- " yök, kyllä on epäkohteliasta, ettei tarjota alkoholia, vaikka varta vasiten mentiin yökylään sen vuoksi"

- " yök, kyllä on epäkohteliasta ottaa vieraslakanat pakkauksesta ja pedata ne sänkyymme ilman, että pesee ne ensin" (usko tai älä, tästäkin on tällä palstalla ollut juuri tuollainen aloitus!!!)

- " yök, millaiset moukat eivät lue kirjoja tai sanomalehtiä - koko kyläpaikassa ei ollut niitä missään!"tms.

Mun anoppilassa (ihan puistattaa) on ihan kaamean likaista! Voikohan sitä enää sanoa liaksi, p*skaa. Sukat viidessä minuutissa mustana, vessaan ei tekis mieli edes istua (ne istuinosatkin ihan likaiset). Kissat hyppii pöydillä, josta seuraa että kaikessa ruoassa on aina karvoja. Valokuvista just ja just erottaa ketä kuvassa on, kun ne on niin paksun pölyn peitossa. Jääkaappiin eikä mihinkään keittiön tasoihin/lavuaariin tee mieli koskea, kun niin töhnässä joka paikka. Sit sen ehkä kaikkein ällöin; anoppi ei vaihda vieraille puhtaita petivaatteita. Kaikki nukkuu niissä samoissa. Sänky on aina täynnä kissan ja koiran karvoja, hiekkaa! Kun koirat tietty kantaa ulkoa. Tuntuu oikeen sellaisilta hikinahkeilta lakanat. Yök. Enkä ite pidä itseäni minään siivousfriikkinä, mutta tuo oksettaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat