Seuraa 

mietin tässä mitkä matkarattaat sitä hankkisi kolmen viikon päästä syntyvälle vauvalle, kun huomasin juuri että ei ole toivoakaan saada nykyisiä yhdistelmävaunuja auton takakontiin, kun olemme tässä lasten syntymien välissä vaihtaneet autoa. Katselin noita p3 rattaita ja siinä on ilmeisesti seisomatila isommalle sisarukselle? toimiikohan se käytännössä? isompi täytti juuri 3v. Mulla on myös Britaxin turvakaukalo mutta sen kai saisi johonkin rattaaseen suoraan kiinni mutta ei ole tietoa ttä mihin? Mitä matkiksia suosittelet? haluaisin siis kevyet, tukevat, pieneen tilaan menevät ja suojaisat rattaat jotka sopisivat ihan vaaville, kokemuksia?

Kommentit (5)

Meillä päin lääkärit suosittelee ettei mitään matkarattaita edes noita jotka saa ihan makuuasentoon käytettäisi alle 6kk vanhoilla. Kai sen takia että se makuuasento ei ole ihan täysin makaava kuten vaunuissa. Jopa noita autoistuimia ei saisi käyttää tunti tolkulla, kun ovat huonoja lapsen selälle.

Peg Peregot käyvät pienellekin vauvalle.

Meillä on kyseiset rattaat, ja meillä oli myös Britaxin turvakaukalo (Britax Römer baby Safe+). Vaikka kaukaloa ei ole tarkoitettu noihin matkiksiin, se kyllä pysyy siinä. Me käytettiin tätä yhdistelmää, tosin kynnyksissä ym. kaukalosta piti pitää kiinni, ettei se putoa.

Britaxin kaukalon saa adapterilla Teutonian runkoon.

Niin, ja kaukalo istuu kuin valettu Emmaljunga Softyihin. Tämäkin tuli testattua, kun vauva kaukalossaan laitettiin isoveljen rattaisiin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli siis sopivat jo vastasyntyneelle, tosin minä olen aina laittanut pehmeän kantokopan sinne sisään. Seisomateline ei ole kovin hyvä ja sitä ei voi käyttää jos vauva makaa rattaissa, ainoastaan silloin kun istuu.

seisomateline ei tosiaan toimi jos vauva makaa, eikä siinä muutenkaan kauaa jaksa lapsi seistä.

Paljon kyllä rattaista tykätty, että sinäänsä suosittelen. =)kaupasat saat varmaan myös infoa, että mihin tuo kaukalo sopii kiinnitettäväksi. Muistathan kuitenkin ettei pientä ole hyvä pitää kaukalossa liian pitkään yhtäjaksoisesti...

Meillä käytössä Inglesina Zippy (mm A-T Lastenturva myy), joka vastaa ominaisuuksiltaan Peg Perego Pliko P3:sta. Sopii vauvallekin, koska menee täysin makuuasentoon, tosin minäkin laittaisin kopan ihan vauvalle, jotta olisi paremmin suojassa. Kun me aikoinaan oltiin hankkimassa kaukaloa ja matkiksia, niin silloin Britax ja Teutonia olivat yhteensopivat erillisen adpterin kanssa, mutta en tiedä onko tällaista systeemiä enää saatavilla. Silloin päädyimme hankkimaan Gracon kaukalon ja matkikset, jotka olivat todella loistava systeemi. Tosin kun lapsonen kasvoi kaukalosta ulos, vaihtuivat matkiksetkin paremmin jousitettuhin ja pienempään tilaan taittuviin Inglesinoihin. Inglesinoissa oli mielestämme mm. kätevämpi jarrusysteemi ja hieman isommat pyörät verrattuna Peg Peregoihin. Ja vaikka Inglesina ei seisomalutaa mainosta, niin niissä on vastaava lauta kuin Peg Peregossa, jota ei siis todellakaan voi käyttää mikäli istuimen selkänoja on makuuasennossa. Joten mielestäni ihan oikein, että lautaa ei mainosteta, kun ei sitä voi kuitenkaan juuri käyttää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat