Vierailija

Monet avioliitot kariutuvat siihen ettei seksi huvita kumppanin kanssa. Toinen on estynyt, sillä on liian iso vittu tai liian pieni kyrpä. Omista toiveista ei voi puhua, kun ne eivät käy yksiin. Seksi on parisuhteen liima - ja vanhempien parisuhde lasten koti. Joten miksi et menisi naimisiin panokaverisi kanssa - ja tekisi hänestä lastesi isää tai äitiä! Vakka kantensa ottaa, eikös juu!

Kommentit (11)

En usko, että seksi on mikään liima. Kyllä pitkässä parisuhteessa henkinen yhteys on tärkeämpää kuin seksi. Ei auta panotouhut, jos esim. äijä on aivan dille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä mies oli luonteeltaan sellainen " sika" , mutta seksi oli mielenkiintoista. Emme tapailleet koskaan muulloin, aina kun nähtiin sattumalta, sekstailtiin milloin missäkin. Nykyisin aviomiehen kanssa seksi on todella mahtavaa ja yhdessä ollaan oltu jo kohta kymmenen vuotta. Joten siinä " yhdyn" ap:hen.

Alkoi seksisuhteena, mutta puolen vuoden sekstailun jälkeen huomasimme, että voishan sitä joskus tehdä jotain muutakin kuin panna.. Käytiin sit vkloppulomalla yhdessä, ja tuosta nyt aikaa 5,5 vuotta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat