Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

ja silloin ajattelin,että jo se on paikka mikä on keskellä ei mitään ja Rajamäestä silloin,että se on oikeesti paikka mikä on keskellä ei yhtään mitään.

Toki kymmenessä vuodessa paikat varmasti kasvaneet ja palveluita tullut enemmän.

Tästä vastauksesta ei varmastikkaan apua sulle mutta hyvää viikonloppua kuitenkin :)

Vanha pikkupaikka, joka on alkamaisillaan kokea Kirkkonummi-ilmiötä, eli pääkaupunkiseudun lapsiperheet kätkkyvät sieltä halvempia tontteja. Uimahalli on vastikään uusittu, päivähoitotilanteesta en osaa sanoa. Siellä on alkon tehdas ja suuri pohjavesialue, jonka päällä on rauhoitettua metsää, siellä voi marjastaa, ulkoilla kesät talvet, talvella on ladut. Siellä on suuri sora-alue, jonka nimi on kai Astrakan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

syyskuun alussa Rajamäelle ja ihan hyvin ollaan viihdytty. Keskusta on mun mielestä ruma, sitä vois jotenki uudistaa. Mutta muuten täällä on kyl kaikki palvelut mitä me tarvitaan. On S-market, Valtsu ja Siwa. Ja pikapankki löytyy :) Vaateostoksilla ym. käydään yleensä Jumbossa tai Myyrmannissa, joissa ennenki käytiin. Pari ravintolaa löytyy myös, ne on kyl tosi kuppasia.Päivähoitotilanne ei taida olla mikään kovin hyvä, mutta päiväkoteja täällä on ainakin 5 (kaksi isompaa ja muut pienempiä) plus sitten ryhmis ja tietenki perhepäivähoitajia. Meidän isommat lapset tykkää olla tuossa Rajamäen koulussa ja pienin päiväkodissa. Joten ihan kiva täällä on olla!

Ensimmäisiä kertoja, kun käytiin täällä kattoo taloja niin tuntu, että tämä on jossain huitsin nevadassa. Ja ihan kuollut kylä.. Ehkä tuo tunne tulee monelle muullekkin, kun täällä pyörähtää.

On täällä paremmat palvelut kuin jossain Espoon perukoilla. Hyvät urheilumahdollisuudet. Äkkiähän täältä ajaa vaikka Jumboon..

Ja upea Sääksin uimaranta:)

Päivähoitopaikka saatiin silloin heti sieltä mistä toivottiin ja tyytyväinen olin siihen. Olen myös ollut tyytyväinen neuvolapalveluihin.

Tässä nyt jotain mitä äkkiseltään tulee mieleen.

Niin joo ja se tärkein.. kyllä viihdytään!

Vierailija

Rajamäki on tosi kiva paikka asua ja nyt täällä on uusi hieno "kauppakeskus", josta löytyy mm. S-Market, K-Supermarket, Kotipizza ja Hesburger:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat