Vierailija

Kommentit (3)

Itselläni ne aiheutti inhottavia supistuksia pitkin raskautta...

epämiellyttävän tunteen alapäässä...Itselle se ei ole vaarallinen, mutta jos syntyvä vauva sen saa.. saa se siitä infektion tai jopa verenmyrkytyksen..

Suomessa on tuohon kuollutkin vauvoja..EI kannata jättää hoitamatta... tuon hoito-ohjeet tuntuvat vaihtuvan joka vuosi johonkin suuntaan..

Siis neuvoloissa.Kannattaa pitää huolta että tuon tietävät sitten siellä synnärilläkin.. osaavat huomioida tuon synnytyksessä ja sen jälkeenkin..Kolmannen synnytyksen jälkeen en ehtinyt saada tarpeeksi kauan tuota lääkettä.. tarkkailtiin vauvaa tosi paljon että onko se saanut sitä tartuntaa!!Itselläni on kaikkiaan neljä lasta..

mutta tutkitaan aina, jos raskausaikana on vuotoa tai ennenaikaisia supisteluja. Näyte otetaan pumpulitikulla emättimestä tai kohdunsuulta ja viljellään. Hoitona antibiootti suun kautta tai paikallisesti voiteena ja sitten synnytyksen aikana suonen sisäisesti.

klö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla ei ollut muuta alkoi vaan supistella ja menin lääkäriin, joka teki testin ja sain 10 päivän antibioottikuurin, josta ei ollut suurempaa apua. Nyt jatkossa seurataan kohdunkaulan tilannetta ja vauvan vointia. Saikkua olen saanut viikon kerrallaan. Synnytyksessä saan todennäköisimmin antibioottitapan ja vauva testataan onko saanut tartuntaa. Riskinä tässä on, että vauva syntyy ennenaikaisesti ja saa tartunnan ja voi sairastua vakavastikin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat