Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jonathan takin ja housut, ne siniset!ostin takin kanssa henskelihousut, mutta nyt kotona huomsine ttä housut olivat ns. petrolin siniset eikä väriltään kumpaakaan takin väriä:( Kaupassa oli sellainen valaistus että näyttivät samalta asukokonaisuudelta.

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

molemmat olivat ruskeat ja tavallaan samaa sarjaa. Silti ovat hieman eri sävyä, mutta ei tuo ole käytössä haitannut, yhteen sopivat silti.

oli kyse.Maksoivat alesta 18.50e kun ovh oli 37e.ps. ne jotka ilkkuvat henskeli, henkseli ym... Niin jesper ja juniorin kuitissa luki hekselihousut;)

henskeli alkoi hymyilyttämään vaikken mikään kielipoliisi olekaan.

Tuli vaan semmoinen olo että ap käyttää normaalistikin ko. sanaa kirjoittamassaan muodossa. Ei kait kukaan tee samaa kirjoitusvirhettä monta kertaa saman viestin aikana.Henskelit kuulostaa kyllä ihan symppikseltä.

kun tuli muukin henskelin kannattaja;) Olen sitä sanaa aina käyttänyt puhuessani ja kirjoittaessani enkä täten edes tajunnut kirjoittavani sanaa väärin. Ja olen tampereelta.t:APps. helsingin jesper juniorin löydät jesper juniorin kotisivuilta

ennenku se oli lopussa.Mutta siis kysynkin nyt että onko joku ostanut aleesta tuota takki ja housuyhdistelmää? ja muistatko että oliko ne housut jossa ei ollut henskeleitä, takkiin väriltään yhteen sopiva? Näitä henskelihousuja kun myytin noiden takkien vieressä niin näytti ihan samoilta mutta paremmassa valaistuksessa housut olivatkin enemmän petrolinsiniset kuin takki.Jesper ja junior on meiltä sen verran kaukana että en viitsisi turhan päiten sinne lähteä ajamaan. Tietysti voisin soittaakin, mutta kysynpä nyt täälläkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat