Vierailija

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitä umami-makua saa mm. käyttämällä tamarindia. Se on pakattu vähän samaan tapaan kuin kuivattu taateli, muttei maistu lainkaan samalta.

On niitä muussakin ruuassa, en ole liian neuroottinen noiden suhteen. Kunhan nyt ei jatkuvasti käytä.



Joskus se natriumglutamaatin tuoma " umami" -maku (siis sellainen täyteläinen maku, jota pidetään yhtenä perusmauista) on helpoin saada ruokaan liemikuutiosta. Sen voi toki korvata monellakin tavalla, mutta liemikuutio on helppo tapa. Fondeissakin on suolaa ja ng:tä, joten ne eivät ole ratkaisevasti erilaisia vaihtoehtoina.



* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat