Vierailija

eilisestä kuolonkolarista vihdissä klo 7.20? oliko koulutaksi?täällä vihdissä kun ei vanhemmat luota kovin moneen kyytiin?tietäiskö joku jotain?

Kommentit (4)

Vihti. Henkilöauton kuljettaja kuoli ja taksinkuljettaja loukkaantui nokkakolarissa Vihdissä torstaiaamuna. Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneen vammat eivät ole hengenvaarallisia.Tilataksin ja henkilöauton yhteenajo sattui tiellä 120 eli vanhalla Porin tiellä noin kello 7.20. Tapahtumapaikka on Salmen ulkoilualueen lähellä.

Henkilöauto oli tulossa Helsingin suunnasta, kun toiseen suuntaan matkalla ollut tilataksi alkoi heittelehtiä ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Onnettomuushetkellä satoi lunta ja tie oli sohjoinen.Kolarissa kuoli vuonna 1959 syntynyt vihtiläinen nainen. Taksinkuljettaja loukkaantui, mutta kyydissä olleet kaksi matkustajaa välttyivät poliisin mukaan vammoilta. He kävivät kuitenkin tarkastuksessa terveysasemalla. Molemmat autot vaurioituivat pahoin.

Turman jälkeen tie oli hetken aikaa kokonaan suljettu ja osan aikaa käytössä oli vain yksi kaista.JOS tuo olisi ollut koulutaksi, niin aivan takuulla asia olisi mainittu. Loukkaantuneet olisi mainittu lapsiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat