Seuraa 

Miten usein sairaalassanne tehdään inssejä samalle parille? Joka kuukausiko? Kuulin, että meidän sairaalassa niin kovat jonot, että jos ensimmäinen inssi vaikkapa tammikuussa niin seuraava vasta maaliskuussa.

Ei helvata, tähän menee ikä ja terveys...!

Kommentit (3)

Onpas outoa! Taysissa tehdään kyllä ihan peräkkäisinä kuukausina, jos vaan ovis osuu ma-pe. Aina nopeammin saavat asiakkaat " pois alta" mitä ripeämmin toimitaan...Onnea ja jaksamista hoitojen kanssa, toivottavasti te ette tarvii kun se yhden inssin!!!! bd bd bd

Perusteluina gynekologi käytti sitä, että kropan pitää levätä. Väestöliitossa taas oltiin sitä mieltä, että kevyitä hormonihoitoja ja inseminaatiota voi tehdä 3-4 kertaa peräkkäin ja sitten pidetään hoitotauko ja suunnitellaan tehokkaampia hoitoja. Olen taipuvainen uskomaan VL:n kantaa tässä asiassa ja uskon, että NKL:lla syyt ovat pikemminkin taloudellisia kuin hoidollisia. Lisäksi NKL:lla kannattaa ottaa huomioon, että aina ei edes pääse joka toinen kuukausikaan hoitoon, jos on oikein pahat jonot, kuten meille kävi. Me olemmekin tehneet niin, että olemme käyneet joka toinen kuukausi VL:ssa ja joka toinen kuukausi NKL:lla. Eka hormonihoidoin tuettu inseminaatio tehtiin VL:ssa viime kuussa - ei tulosta. Nyt ollaan hoidossa NKL:lla ja ovulaation induktio meneillään, ei tehdä inseminaatiota, kun " meissähän ei ole mitään vikaa" . NKL:n gynekologi maalaili, että tehdään 3-4 kertaa ovulaation induktio, jos se ei auta, niin yhdistetaan siihen inseminaatio, tehdään niitä 3-4 kertaa ja KAIKKI joka toinen kuukausi. Tuohon menisi aikaa melkein 2 vuotta, joten ei kiitos. Ikääkin on jo yli 30 vuotta... Jos tämä induktio ei onnistu, niin sitten VL:oon taas ja ehkä vielä kerran NKL:lle, mutta sitten saa riittää nämä kevyet hoidot ja IVF:ää kehiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ollaan Oysissa jouduttu odottelemaan toista inseminaatiota monta, monta kuukautta. Ensimmäinen inssi tehtiin elokuun lopussa ja nyt toivotaan että vihdoin ja viimein päästäisiin kokeilemaan toista tammikuun aikana. On ollut lääkäripulaa, syyslomaa, lääkäripulaa, joululomaa yms. " mukavaa" . Pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä vaatii tämä julkisen puolen hoito. Tsemppiä ja voimia sinne!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat