Vierailija

Minkä ikäisille suosittelette? Mies kovin haluaisi viedä kolmivuotiaan sinne ja mietin, että onko vielä liian pieni. Olisi siis suomeksi puhuttu.

Kommentit (8)

Kaikki tykkäsivät tosi paljon ja jaksoivat mainiosti keskittyä. Musta se oli aika pitkäveteinen ja tylsä. Mietin useaan otteeseen, tajuavatko pienimmät niitä juttuja siinä, kun mitään historiaviitteitä yms ei selitetty. Leffan ajatus oli tosi hieno, mutta oikeesti en usko, että kovin pienet sitä tajuavat. Paljon siinä ei puhuta, noin viisi sanaa, joten kielellä ei ole mitään väliä!

Täällä aika moni luulee näiden Wall-e:n, Shrekin, Ice Agen tyyppisten 3D-animaatioelokuvien olevan tarkoitettu vaan lapsille. Totuus on että pienet lapset eivät jaksa näitä edes välttämättä katsoja ja näin ei ole edes tarkoitettukkaan. Tämä on osaltaan harmi sillä nämä leffat ovat myös aivan loistavaa viihdettä aikuisillekin!

Elokuvissa on toki se perusjuoni jota pienemmätkin lapset jaksavat seurata mutta puolet elokuvan dialogista on suunnattu aikuisille. Sisältäen myös kaksimieleisiäkin kommentteja ja heittoja jotka menevät lapsilta yli.vaikka elokuva on 3D tekniikalla toteutettu, se hipoo visuaalisuudeltaan niin paljon todellisuutta jo, että lapsi ei välttämättä ymmärrä ettei kyseessä ole "piirretty" hahmo tai ymäristö. Itse menisin katsomaan näitä vasta about 7-vuotiaan kanssa, joka siis jaksaa jo istua pidempää.

Mutta suosittelen myös menemistä ihan aikuisten kesken, nämä elokuvat ovat aikuistenkin nauruhermo kutkuttavia, ja olemme mieheni kanssa käynneet katsomassa edellä mainittuja elokuvia kahdestaan ja voin sanoa että eniten siellä salissa nauruivat aikuiset kuin lapset... olaanko sitten lapsenmielisiä, en tiedä, mutta hienoja ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muistin vaan että ei kesä-heinäkuussa vielä ainakaan ollut suomen teattereissa sitä kun tultiin sinne lomalle ja olin ajattellut että olisin lapset suomessa vienyt sitä katsomaan.mutta pointti oli siis se että kiva elokuva on varmasti, kielellä kuin kielellä.

Muutama viikko sitten. Suosin noita lasten sunnuntain näytöksiä kun silloin "meteliä" ja kiemurtelua kuuluu suunnasta jos toisesta eikä niihin näytöksiin eksy ne, jotka vihaavat lapsia.Meillä onnistui hyvin, vaikka poika onkin usein rauhaton tapaus, kun kyllästyy. Walle oli ihan suosikki ja puhuu siitä vielä. Riippuen lapsesta, en usko, että siinä on mitään 3-vuotiaalle pelottavaa, jos leffoja muuten tykkää katsoa. Äitikin tykkäsi!

se koko perheen voimin (juu, emme asu suomessa ja se leffa siis on pyörinyt täällä jo pitkään)

7v ja 3v tykkäsivät kovasti, eikä ainakaan heitä pelottanut ollenkan.

Käytiin 5-, 7- ja 9-vuotiaitten kanssa ja he tykkäsivät. Tykkäsivät tarinasta ja leffa herätti meillä oikeasti keskustelua roskista ja niiden määrästä.

Oltiin 4-,6- ja 8 vuotiaitten kanss Wall-ea katsomassa. Ainoastaan 8 vuotias jaksoi keskittyä leffaan.

Pienemmät jakoivat n. 20 minuuttia ja sen kyselivät kokoajan että milloin mennään kotiin.

Muissa lastenleffoissa ovat kyllä hyvin jaksaneet ja tykänneetkin kovasti.

Heille oli pettymys.

Hienosti oli kyllä tehty ja olihan tarina hmyös hieno.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat