Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mä olen aivan poikki vauvan ja 2-vuotiaan kanssa, mutta hyvin näyttää naapuri pärjäävän 1-vee poikien ja 8-vee tyttöjen kanssa. Nostan hattua.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ymmärrä tämän erään pointtia. Tosin meilläkin on luomusti lähteneet kaikki raskaudet liikenteeseen,liian monta keskenmenoa kylläkin. Ennen ekojakin kaksosia oli yksi keskenmeno ja sitten siis näiden kaksosten välissä kaksi. Että ei se helppoa ole meillekkään ollut vaikka monet niin kuvittelevat.kakkonen

Kaksosten välissä kaksi keskenmenoa,joten super onnellisia ollaan näistä uusistakin vaikka kyllähän se aluksi vähän pisti mietityttämään. Ikäeroa tulee kuitenkin niin vähän etten tiedä miten siitä voi selvitä,mutta eiköhän kaikki järjesty aikanaan jotenkin.

Isotätini sai 50-luvulla kahdet kaksoset ja peräkkäin. Vanhin oli 3 v., sitten oli 1v8kk ikäiset kaksoset kunnes hän sai ne toiset kaksoset. Siinä oli silloin siellä vilskettä ja ei ollut maalla jääkaappeja pyykkikoneita tiskikoneista puhumattakaan. Tätini kuitenkin sitä mieltä että lapset ovat rikkaus.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat