Vierailija

Tuliko vaihetta, jolloin " kyllästyit" raskauteen?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En toki toivo, että syntyisi jo nyt mutta heti kun esim. rv 37 alkaisi tms.

Olo on nimittäin jo aivan kauhea. Nivusiin ja häpyliitoksiin koskee enkä voi kunnolla edes kävellä. Suonenvetoja on päivittäin niin että pohkeet jne. on todella kipeät siinä välilläkin. Yölläkin herään järkyttäviin kipuihin, että todellakin toivoisin ettei enää montaa viikkoa jatkuisi.

Esikoisen raskaus sujui ihan normaalisti mutta kakkosesta oli paha nesteenkertyminen joka paino hermoja ja kivut itketti, pyysin käynnistystä ja sen sain sitten heti kun olin päässy synnytyssalista.. :DEli kakkonenkin syntyi kuitenkin nopsaan kun odottelin päätöstä, käynnistys olisi ollut samana iltana kuin mitä synnytys oli.. :))Musta lapsen paras paikka on kehittyä oman aikansa. Synnytys on kova paikka sille..

Kolme viikkoa ennen laskettua aikaa. Koko raskaus sujunut helposti mutta ehkä keho ja mieli tuli silloin valmiiksi. Vaikka olen alusta asti ajatellut että se menee lasketun yli niin kolme viikkoa ennen tuli yllättäen totaalinen kyllästymisen tunne ja aloin toivoa että se tulisi mahdollisimman pian. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat