Seuraa 

Meillä on nyt sellaisen ongelma, että lapsen täksi talveksi ostetut Tepsut eivät pidäkään vettä. Sateella ja + asteilla pidetään tietysti kumppareita, mutta esim. tänään kun pk-seudulla oli pakkasta -4 niin ihmettelin kun lapsella oli varpaat ihan jäässä päiväkodista tultuamme kotiin. Otin pohjalliset irti ja ne olivatkin melko kosteat eli kengät olivat päästäneet vedet läpi. Pitääkö muiden ko. kengät kosteutta?Onko Tepsujen laatu huonontunut sillä aiemmin ne ovat pitäneet hyvin vettä kun isoveljelle aikoinaan niitä ostettiin. Nämä ko. Tepsut ovat kuitenkin uudet ja ostettu vain kuopusta varten täksi talveksi.

Kommentit (8)

Ei kengät ainakaan liian pienet ole, mielumminkin reilut. Niissä on reilu sentti varaa kun pohjallisella mittasin lapsen jalkaa.

On meilläkin kaikki muut Tepsut pitäneet jalat lämpimänä, mutta nyt täksi talveksi hankitut jostain syystä eivät toimi kuten edelliset. Nämä eivät ole edes Stockan " hullujen päivien" huonompilaatuisia Tepsuja vaan ihan kunnon aidot Tepsut. Harmittaa!Niistä termopohjallisista kuulisin mielelläni kokemuksia :)

pojalla olivat varpaat aivan jäässä vaikka oli villasukatkin jalassa. Onko kukaan kokeillut niitä jotain termopohjallisia, jos vaihtais sellaiset Tepsujen omien karvapohjallisten tilalle? Saako niillä lisää lämpimyyttä kenkiin vai onko pitääkö tässä lähteä ostamaan uudet talvikengät?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muuten kyllä pitävät veden ulkopuolella mutta lätäkköleikeissä ne tosiaan äkkiä hörpää sen veden. Pakkaskenkinä ne meillä onkin pääasiassa, jos niitä pakkaspäiviä nyt edes kunnolla olisi :)

Samoilla keleillä pidetyt Kavatin kengät (ihan tavalliset talvikengät, ei goret) pitävä vettä paljon paremmin kuin Tepsujen water resistantit.Kaiken lisäksi Tepsut ovat tosi kylmät (meillä on villavuorelliset ns. välikausikengät), jotka jäivät välikausikeleillä käyttämättä em. syistä.

Tismalleen saman kokoisissa Kavateissa on tarvittu vain kerrran villasukkaa tänä vuonna. Tepsuissa jalka aivan jäässä plussakeleilläkin, vaikka muuten sopivasti päällä. Ja vedenpitävyys samaa luokka kuin aamutossuissa;) Nääkään eivät ole alesta tms.Ei tule enää toisia Tepsujen välikausi- tai talvikenkiä tähän taloon...

hmm.. me asumme tässä tepsut tehtaan/tehtaan myymälän likellä ja joskus olen pitkään jutellut omistajan/myyjän/kenkien tekijän kanssa näistä lasten kengistä ja kaikkeen siihen liittyvästä.

Heiltä ei koskaan lähde mitään huonompilaatuisia kenkiä myyntiin. Kaikki kengät tarkistetaan ennen myyntiin menoa ja kaikki ovat samanlaatuisia. Ainoastaan jotkut ketjut tilaavat esim. talvikengästä halvempaa mallia jossa ei ole sitä vetoketjua varressa tai esim. kävelykengästä mallia jossa ei kärjessä ole kolhusuojaa. Muuten kaikki ovat samaa mallia ja samallalailla tehtyjä samoista materiaaleista, laadusta tinkimättä!Jos tuntuu että nyt on kengässä kuitenkin selkesti jotain vikaa, että ei ole lämmin tms. Niin reklamaatio vaan! Joko ostopaikkaan tai suoraan tehtaalle.Yritys Seribon Oy

Toimiala Kenkäkaupat

Katuosoite Tiilikankaantie 4

Postitoimipaikka Hollola

Postinumero 15880

Puhelinnumero (03) 78 00 111

Faksinumero (03) 78 00 111meillä lapsella ollut sukkahousu ja nilkkasukka -10 asteeseen asti ja sen jälkeen vasta laitettu villasukka ja koskaan ei ole 2-3 tunninkaan ulkoilun jälkeen ollut varpaat kylmänä.

Ja meillä käytetään Tepsuja, joka lapsella on useammat tepsut.

Aivan huippukenkiä.

Meillä ei ole koskaan hörpännyt vettä eikä ole mistään päästänyt kosteutta tai vettä läpi. Joskus jalka hionnut niin että on ollut pohjallinenkin kostea.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat