Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on siis 1,5 vuotias lapsi. Heräilee vielä öisin ja vaatii aina maitoa pullosta ja ellei sitä saa, niin huuto on kova. Oisko jollain vinkkejä vieroitukseen?? Tätä siis tapahtuu aina muutaman kerran yön aikana. Silittelyt ym on kokeiltu, eikä tepsi meillä.

Kommentit (6)

aluksi kirjoittaa että oisit kattonnu kolmosen ohjelman äsken =) mutta oikeesti tarttuakseni asiaan tai auttaakseni olisi ehdotukseni että mitäpä jos laitat pulloon vettä? Lapsi huomaa että on vettä ja jollei sen takia viitsisi sitten enää sitä huutaa...toki saatte sitä huutoa kyllä kuunnella muutaman yön...mutta ei siihen oikein ole mitään " kutita siitä varpaasta" neuvoakaan....

Itsellä nuorin muksuista myös vähän reilu 1.5v ja alottanut nyt sen ettei pysy enää sängyssään..vaan tulee yöllä viereen ja unille menikaan ei onnistu enää niin että toivottelee hyvät yöt enää ;) juuri keskimmäinen muksu joka lähentelee 3 vuotta on päässyt näistä touhuista jokunen aika sitten eroo...ni eiku taas kaikki alusta..tätä tämä on :D

Ollan kokeiltu laittaa vettä pulloon. Se on aivan sama mitä siihen pulloon laittaa ku alas menee. Usein meillä onkin vesipullo sängyn vieressä. Tutti neidiltä otettiin 1 vuotiaana. Toisen lapsen kanssa olen päättänyt tehdä toisin...aina oppii uutta!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki käyt aina välillä vieressä silittelemässä ja yrität rauhoitella lasta ja selittää hänelle tilannetta lapsen kielellä.kakkoselle: meillä poika jätti yömaidon pois 7kk iässä, silti yöheräilyjä oli kaksi vuotiaaksi asti.. Sitten nukkuikin tosi hyvin yöt, nyt poika 2v7kk ja alkanut taas jonkin verran heräilemään (ei välttämättä joka yö silti).

meilläkin 1,5v joka heräilee paljon. Yöllä ei ole saanut maitoa iäisyyksiin, mutta häntä pitää käydä silittelemässä.milloin helpottaa?!(kovaa unikoulua en hyväksy, pehmeää ollaan käytetty)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat