Vierailija

Millaisia miehie mahtaa olla? Kulkureitako? T. rekkamiehen tavannut

Kommentit (8)

Ja molemmat ovat luonteeltaan samanlaisia..... Toisella kihlattu ja pieni lapsi ja mies juoksee vieraissa aina kun on työreissussa. Avovaimo ei kai (vielä) tiedä mitään minkälainen mies oikeasti on. Hyvin on onnistunut salaamaan asian. Toisella kans samanlainen maine. Kaverini oli tutustunut häneen baarissa ja kun tämä mies oli ajamassa kotikaupunkimme ohi niin ehdotteli kaverilleni pikapanoo ja ois vaan jatkanu muina miehinä matkaansa. Onneksi kaverini ei jatkanut juttua. Toki kunnollisia miehiäkin varmasti löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voivat olla kotona välillä viikon, joutuvat olemaan yötä jossain satamassa kun laiva ei pääsekään satamaan ja taas myöhästyvät pari päivää sovitusta kotiin tulosta.

Kun ne isot autot on tuolla liikenteessä edessä ja teillä pikku palleroilla hermo menee, niille pitää välkytellä valoja, huudella paskaa, näytellä sormimerkkejä, kiilailla eteen, vedellä itsareita keulaan ja kaikkea PASKAA maan ja taivaan välillä.

Ettekö te onnettomat tajua että tavallisia ihmisiä me ollaan, isiä, veljiä, enoja, vaareja, joku voi olla entinen lääkäri, palomies, poliisi tai vaikka rehtori. Nykyään myös paljon naisia alalla, nuoria ja vanhempia, todella kauniita naisiakin näkee jotka voisi kuvitella vaikka malliksi tai vaikka mihin! 

 

Miltä se tuntuis ku sinne teidän työpaikalle tultais joka v*tun ikinen päivä huuteleen, haastaan riitaa, näytteleen keskaria, tai vaikka sinne teidän ihanaan pikku toimistokoppiin tulisi mielenterveys ongelmainen äiti lapsen kanssa ja ampuisi lapsensa ja itsensä teidän edessänne tai muuten tavallisesti häiritsemään teidän päiväänne?

 

Miettikääpä sitä pikku hetki siellä pikku päässänne. Me ollaan tuolla liikenteessä TEIDÄN takianne, että saisitte pullanne, maidot, vaatteet, televisiot, vauvalle tarvikkeita ja käytännössä kaiken mitä teidän ympärillänne on!

 

Itse alalla vasta noin 2 vuotta olleena olen pelastanut useita ihmishenkiä varmalta kuolemalta, päättömissä ohitustilanteissa 100km/h alueella kun vastaan tulee auto kovaa vauhtia estin ohituksen näyttämällä vilkkua ja vedin ison auton keskiviivan viereen, kyseisellä kerralla pysähdyin seuraavalle huoltoasemalle tankkaamaan kun ohitusta yrittänyt auto tuli viereen, autosta nousi n. 195cm pitkä, iso mies, hänen vaimonsa ja 5 vuotias lapsi. Mies tuli silmät märkinä kiittelemään merkin annosta sanoi suoraan että ei taidettas olla enää elävien kirjoissa ilman sua, tässä vaiheessa vaimo itki täyttäpäätä. Ei siinä muuta osannut sanoa kun että työtänihän minä vain teen, jälkeen päin vasta tajusi kunnolla että pelastin juuri kolmen ihmisen elämän! Tuntuu melko hienolta. Kyllä me teistä huoli pidetään tuolla liikenteessä!

T:Rekkakuski ammattinsa, vakaumuksensa, työnsä ja kollegojensa puolesta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat