Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä oli jo keskustelua uudelleen raskautumisesta pian keskenmenon jälkeen, mutta kaipaisin hieman toisenlaista näkökulmaa asiaan. Itselläni on takana tuulimunaraskaus 08/06 ja heti ensimmäisten kuukautisten jälkeen syyskuussa aloimme yrittää uuttaa raskautta. Tärppiä asian suhteen ei vielä ole, vaikka kaikkialta saa lukea, miten helposti uusi raskaus yleensä alkaa keskenmenon jälkeen. Aikaahan ei vielä ole kulunut puoltakaan vuotta, mutta silti joka kuukausi alkavat menkat lannistavat. Tuulimunaraskaus tärppäsi ensimmäisestä yrityskierrosta, mutta nyt - aina kuukautisten alettua - olen alkanut pohtia mahdollisia lapsettomuusogelmia. Siis kysymykseni teille saman surun läpikäyneille onkin, miten kauan uusi raskautuminen on kohdallanne kestänyt? Missä vaiheessa olette mahdollisesti hakeutuneet lapsettomuustutkimuksiin?Tuulimunaraskauteni LA lähenee uhkaavasti ja pelkään jo nyt sitä surua, jonka se aiheuttaa. Syksyllä vielä ajattelin, että uusi raskaus auttaisi kestämään tuon ajan. Nyt näyttää siltä, että se suru pitääkin kokea sellaisenaan...Medve

Kommentit (4)

Eli tuohon edelliseen listaani voi nyt taas lisätä luomu plussan 9/07 ja se päättyi tuulimuna diagnoosin jälkeen pillerityhjennykseen.

Mitään vikaa ei siis vieläkään ole löydetty.

Juu, eli helmikuussa -05 jätin ehkäisyn pois(kumit), 6/05 positiivinen raskaustesti, meni kesken melkosen alussa.(keskeytynyt km)

Tehtiin lääkkeellinen tyhjennys joka ei onnistunut, seuraavana aamuna kaavittiin.

Eka käynti lapsettomuustutkimuksissa oli lokakuun alussa -06.Seuraava positiivinen testi oli 30.10.2006, joka aloitti kovat kivut heti 4.11.06 ja sairaalassa todettiin sikiö vasemmassa munatorvessa.

6.11.06 Poistettiin se laparoskopialla.Nyt maanantaina 15.1.2007 olisi taas aika naistenklinikalle, alkoi kierron kartoitus, nyt katsotaan onko munasolua edes kasvamassa/irtoomassa.Eli helposti en todellakaan raskaudu, miehen sperma on tutkittu ja tulos oli priimaa.

Mitäköhän tuohon toteaisi. Vika on mussa vaikkei vielä ole mitään selvinnyt. Kohta kaksi vuotta peuhattu punkassa melkein joka päivä=D

Enkä valita, kaipaus on vain niin kova. Syli on tyhjä enkä mä tästä kyllä enää nuorrukkaan. Mies tuntuu olevan vielä pahemmassa vauvakuumeessa edelleen ja jaksaa joka kuukausi muakin tsempata kun menkat alkaa..Ehkä meille vielä joskus oma nyytti suodaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli jätin pilsut pois 05/99, raskaaksi 09/99 ja keskenmeno 11/99. Uudelleen raskaaksi 07/00, syntyi poika 02/01. Kolmas raskaus alkoi 08/02 ja päättyi 10/02. Neljäs raskaus alkoi 02/03 ja päättyi 04/03, Viides raskaus alkoi jouluna 03 ja onnellisesti päättyi elokuussa 04 toisen pojan syntymään. puolen vuoden periodeissa olen elänyt, mutta pakko jaksaa eteenpäin lapsen/lasten takia. Nyt olisi haaveissa kolmaskin lapsi, mutta takaraivossa jyskyttää nuo kolme keskenmenoa. Mitäs jos ei Luoja suokaan enää onnea? Onneksi on nämä kuusi ja kaksi vuotiaat ohjelmapäälliköt ettei ajatukset jyskytä koko aikaa. Toivotan onnea koko sylintäydeltä, sillä nämä asiat eivät ole helppoja käsitellä, niin meidän naisten kuin ei miestenkään. Toivottavasti tärppää vielä ja viikkojen laskenta alkaa!!!

Yritän säilyttää luottamuksen raskaaksitulemiseen näin ihan luomusti. Sitä vuoden tuloksetonta yrittämistä kai täytyy pitää sitten sellaisena rajana, jolloin pitäisi hakeutua niihin tutkimuksiin...Positiivista kertomuksessasi oli, että olet kuitenkin onnistunut raskautumaan luomusti kaksi kertaa. Huonoa onnea on kyllä ollut pelissä roimasti! :-(Kirjoittamasi tuntemukset tuntuvat niin kovin tutuilta: " Enkä valita, kaipaus on vain niin kova. Syli on tyhjä enkä mä tästä kyllä enää nuorrukkaan."Plussaonnea teille (ja meillekin) toivottaen,

Medve

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat