Vierailija

Miten se voi olla noin tyrkky?! Ärsyttävä.

Olen puhunut, ugh.

Sivut

Kommentit (30)

hullut! Oottete kans.. Taavitsainen on esiintyvä artisti, haloo. Mitäs sit kun olis ollu kun suolapatsas paikallaan??Hyvä laulaan ja esiintyyn!! Kateelliset! Hävetkää..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Mietin kun hänellä on insuliinihoitoinen diabetes olisiko selitys siinä ettei sokerit olleet ihan kohdallaan.
Että kun laulaja on tyrkky diiva, niin sillä on insuliiniarvot vähän viturallaan...

Kaunis ja ihan hyvin laulava, mutta nyt oli kyllä saanut jotain ilolientä. On kuulemma aidosti oikeastikin snobbaava ja ylimielinen kaikkia kohtaan. Tyrkkykin vielä.

jo vuosia sitten tapasin kerran työasioissa Taavitsaisen (ulkomailla). Hain hänet lentokentältä ja kun hän myöhemmin esiintyi, oli kuppikoko ihmeellisesti kasvanut parilla koolla ja hiukset pidentyneet 20 cm. Silloin tajusin, mitä pellejä " esiintyvät artistit" ovat. Kaiken huippu oli kuitenkin, että Taavitsainen hoiti keikkansa kaikki spiikit vain ja ainoastaan suomeksi, vaikka 99% kuulijoista oli suomen kieltä taitamattomia. Muutama paikalla ollut erittäin merkittävä ihminen oli asiasta aivan pökertyneitä.

Vierailija:

Lainaus:


Taavitsainen on esiintyvä artisti, haloo. Mitäs sit kun olis ollu kun suolapatsas paikallaan??Hyvä laulaan ja esiintyyn!! Kateelliset! Hävetkää..
Joko pitää hillua kuin sekopää tai olla suolapatsas? Ei mitään siltä väliltä? Kuinkahn niin monet muut esiintyvät artistit osaavat KÄYTTÄYTYÄ...

Tällä(kään) ei ole mitään tekemistä kateuden kanssa.

Hyvä laulaja. Mietin kun hänellä on insuliinihoitoinen diabetes olisiko selitys siinä ettei sokerit olleet ihan kohdallaan.Piristävä poikkeus ja erottuu massasta. Kivasti teki kun vei sen mikin sille pikkutytölle joka lauloi karaokessa.

Määkivä lammas. Suu vääränä aina määkymässä ja lopuksi hihittää perään.Ei se esiintyminen mistään parista mahdollisesta kuoharista johtunut.

Halusi vaan pästä esille. Noi minuutithan tv:ssa ovat kalliita.

Tosin nyt kääntyi päälaelleen. Veti itselleen miinuspisteitä yleisön silmissä käyttäytymisellään.En ole koskaan erityisemmin Einistä piitannut mutta hän veti pisteet kotiin. Olisi voinut vielä hiukkasen hillitä itseään kun hermostui taavitsaiseen. Mutta se menee jo pilkun....

Selkeesti olis sovittu, että Marita hössää ja Eini laulaa!!

Eihän Maritalla ollut mikkiäkään kun hetken aikaa....hörhelsi vaan ympäriinsä, ensin ajattelin että on ihan kännissä, mutta sitten tajusin että tämähän on tosi hyvä sponssi Einin kiertueelle/konserteille.Tiedän ettet ole asiantuntija tässä hommassa.

Olen toki joissain haastattelussa havainnut että on blondi muutoinkin kun hiuksistaan mutta laulaa se osaa.

tosi ruma laulutyyliki,aivan kuin sen ois vaikeeta laulaa.naama ruttaantuu,ääni pätkii ja hakee voimaa lauluun ruumiin liikkeillä.sit viä niin tekopirtee.ei kestä kattella eikä kuunnella

Ei mene nyt entiseltä tangoturalta oikein putkeen kun pitää mainostaa tälläisessä talousrikoslehdessä

 

MIKÄ IHMEEN APU JA A-LEHDET?

Olipa kerran työtön Suomi 1933. Silloin Lyytikäinen niminen perhe päätti pistää rahoiksi työttömyydellä ja perusti Apu- lehden. Alku oli tietysti asiallista ja toiminta vielä vilpitöntä, mutta tiedämmehän kaikki miten ahneus sokaisee. Se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus maantiellä.               

1980- luvulle tultaessa Apu oli vaurastunut työttömiä hyväksikäyttämällä. Toimipiste Helsingin Fredan autotalosta oli siirtynyt Herttoniemeen ja Apun toimituksessa mähelsi varsin värikästä henkilökuntaa. Niistä ehkä värikkäin ja A-lehtien lähihistorian mainittavimpiin talousvahinkoihin jäi erään Hannu-Pekka Laihon "toimittajan" puuhastelut, hän soitteli kun ihmisille herjaten heitä lauseilla "sosiaalipummi" ja "yhteiskunnan elätti" esiintyen ja mieltäen itsensä välillä jopa lehtitalon kustannusjohtajaksikin
                                                                                                      
Varsin merkillistä toimintaa kuitenkin siis kustantajalta jonka aate perustui auttamiseen, ei ivaamiseen. Laihon soittoja alkoi selvittää poliisikin ja tyypin toimet tutkittiin A-lehtien sisällä kunnes lopulta A-lehtitalon johto ilmoitti että Keravalainen Hannu-Pekka Laiho ei todellakaan päätä meillä mitä juttuja jätetään Apusta pois. Laiho löysikin itsensä varsin pian suojatyöpaikasta Suomen punaisesti rististä

Ja kulutusjuhlavuosien jälkeen alkoi tapahtua. A-lehtien toimipiste oli siirtynyt sopivasti veden ääreen Herttoniemen rantaan, rakennusvirheiltään pommiksi osoittautuneeseen toimitaloon johon vesi virtaa sisään sadeaikoina, tai pitäisikö sanoa veden sijasta paremmin virtsa. Alkoi myös tapahtua, sillä ensin kärähti herra Lyytikäinen kovasta ruorijuoppoudesta, sitten siskonmies Tamperelainen kenkäkauppias sisäpiirikaupoista ja lopulta bravuuriesitys: katso- lehden (ex) päätoimittaja tuomittiin kovaan ehdottomaan vankeuteen Uotin rahojen salakuljetuksesta vaikka Helsingin hovioikeus totesi miehen syyttömäksi.

Käräjät,tuomiot ja selvittelyt ovat A-lehdille tuttua. A-lehdet sai joulukuussa 2005 painokannetuomion Helsingin oikeudessa televisiolehtensä levittämistä valheellisista lehtijutuista sekä salakuvaamisesta. Painokannetuomio on sellainen synti lehtialalla että jos sellaisen saa kontolleen on luottamus lukijoihin mennyt. A-lehdet myi katso- lehden kiireellä välittömästi tuomion jälkeen tanskalaisille allereille. häpeästäkö? Tanskalaisilla riitti naurunremakkaa ilman kinkkuakin saihan he lähes sikapilkkahintaan yhden päänahan lisää täydentääkseen Suomen viihdelehtikentän valloitusta.

TUOMIOITA TUOMIOIDEN JÄLKEEN
A-lehdet sai toukokuussa 2006 Hovioikeudelta tuomion erään insinööritoimiston kaavapiirustusten laittoman kopioinnin takia. Hovioikeus määräsi A-lehtien (Lyy invest) korvaamaan insinööritoimistolle tältä vohkimien kaavapiirustusten arvoa lähes miljoona vanhaa markkaa

APU JULKAISUNA
Kuten aiemmin todettiin, niin A-lehdet on kopioinnissa varsinainen mestari. Tänä päivänä apu on halpa kopio muista viikkolehdistä. Se pyrkii jäljittelemään konservatiivista valtamediaa mm. Hesarin kuukausiliite tai Ilta-Sanomien liitteet, mutta tuloksetta, lopputulos on aina huono. Todellisuudessa Apu on värikynällä sotkettu turhanpäiväinen ja valehteleva tuotos josta ei ole edes takansytykkeeksi. Apussa mainostaakin itseään nollatoleranssit

APU JA TOIMITTAJAT
Apu-lehden päätoimittajat ovat vaihtuneet aika vauhdilla. Apu- lehteä luotsasi vielä viime vuonna Matti Saari niminen mies joka ei kuitenkaan ole mitään sukua kaimalleen Jokelan koulusurmaajalle vaikka nimi ei tässä tapauksessa herätä kuin hysteeristä kauhua. Saari ilmoitti viime marraskuussa että on kypsä ja ilmoitti siirtyvänsä Apun kehitystehtäviin. Saaren tilalle Apun päätoimittajaksi tuli Marja Aarnipuro (vai oliko se Turhapuro?) joka on hankkinut oppia toimittajaksi iltalehden ristikoita täyttelemällä. Eräissä yhteyksissä Aarnipuro on esiintynyt jopa "journalistina" mutta ikävän harmillista kun yliopistolle tehdyn visiitin vahvistamana Apun Marja Aarnipuro nimisellä päätoimittajalla ei ole minkään valtakunnan toimittajan pätevyyttä vaativaa tutkintoa sieltä mistä oikeat toimittajat valmistuvat.

Edelleen Iltalehteen tehdyn tiedustelun kertomana on selvinnyt että Aarnipuro on työskennellyt kyseiselle lehdelle ja lehti ottaa kantaa myös siihen tosiasiaan että Aarnipuron taidot ja tiedot toimittajaksi ovat varsin vaatimattomia.

 Aarnipuro näyttääkin toteuttavan Apu-lehden uuden sukupolven filosofiaa "rahat pois tyhmiltä ja sokeilta" ja "tyhmähän on se joka lopulta maksaa"

YLEISTÄ
Apu yrittää matkia valtamediaa Helsingin Sanomien kuukausiliitettä tai Suomen Kuvalehteä mutta tuloksetta sillä lopputuloksena on aina seinä vastassa.

Apu-lehti vääristää todellisuuden, pukee värikynäsotkunsa folioon ja tarjoilee roskan kuluttajalle, johan tuo tuollainen kuuluisi kuluttajaviranomaisille. Apua lukeekin enää satavuotiaat sokeat vanhukset jotka eivät osaa sanoa ei tuputtavalle puhelinmyyjälle.

APU JA TULEVAISUUS
Tänä päivänä Apu ei kestä lähempää tarkastelua sen markkinoinnin hipoessa jo markkinaoikeudellisiakin rajoja. Tiedossa on nimittäin että Apua markkinoivia yrityksiä on tuomittu vankilaankin erehdyttämisestä.
Yleisö ja media varoittaa A-lehdistä sillä Apu-lehden periaate perustuu tänä päivänä epärehellisyyteen. Yleisö kehoittaakin suureen ääneen että Apu-lehden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä.

Apulla on ollut runsaasti erilaisia mainoskampanjoita, mm. TV:ssä ja bussien kyljissä. Yleensä jos tuotteen pitää markkinoida off season- vuodenaikoina voimakkaasti, se kertoo siitä että tuote ei mene enää kaupaksi. Liekö oikeusprosessit ja luottamuspula apu-lehteen ravistellut A-lehtiä sen luoja tietää. FIksu sanoo Apu-lehteä tuputtavalle puhelinmyyjälle kauniisti EI kiitos. ja sulkee puhelimen.
http://apu-alehdet.blogspot.fi

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat