Vierailija

Itse tykkään isoista roduista ja omat suosikkini on:

suomenajokoira (nämä ovat niin ihanan sympaattisia otuksia)

berni

nöffi

espanjanmastiffi

Sivut

Kommentit (51)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

21 koki sisäisen pakon päästä tölvimään.
Haluaa kai sitä omaa paskaansa vähän lapioida muidenkin päälle, vaikka vain ihan pienellä ja sinänsä merkityksettömällä tölväisyllä. Noita tyyppejä on av pullollaan.Nimenomaan metsästyslinjainen, ei pilalle jalostettu pitkäkarvainen näyttelykapine. Tässä elämäntilanteessa en tosin voisi ottaa niin aktiivista koiraa, enkä harrasta lintumetsästystä joten sen rotuominaisuudet menisivät hukkaan. Siksipä tyydyn ihailemaan noita kauniita koiria hieman etäämmältä.

Suosikkejani ovat myös borzoi (venäjänvinttikoira) ja irlanninsusikoira. Molemmissa on kunnioitettavaa koko, rauhallisuus ja omanarvontunto.

mutta jos pakko valita joku muu, niin sitten se on joku metsästyskoira joka saa mahd. hyvin toteuttaa sitä minkä vuoksi se on maailmaan luotu (toisin kuin esim. seurakoirat)

Mutta jos olisi pakko joku vähän isompi ottaa ja olisi kotona oikeat olosuhteet, ottaisin bordercollien. Sen ulkonäkö, alkukantaisuus ja älykkyys viehättää.

Ja nyt kun on eräästä rodusta ollut kaksi kappaletta jotka eroaa toisistaan kuin yö ja päivä (toinen erittäin agressiivinen ja suojeluviettinen, toinen nössö seurakoira joka ei talon vahtimisesta tiedä tuon taivaallista, toinen äänekäs toinen hiljainen, toinen itsepäinen jäärä toinen kuuliainen ja tottelevainen, toinen lapsirakas ja hyvähermoinen, toinen syö taaperoita välipaloiksi jos silmä välttää jne.) niin en todella osaa sanoa.Ulkonäön puolesta miellyttävät mm. dalmatialainen, dobermanni, bokseri, mastiffi ja jotkut vinttikoirat sekä musta saksanpaimenoira.Pienistä koirista jack russel, mutta se kun on " sekarotuinen" niin niissähän vasta eroja onkin, niin luonteessa kuin ulkonäössä ja jopa koossa!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat