Vierailija

On 3,5v ja saa aamuisin nukkua puoli kahdeksaan eli aika myöhään. Menee aina vain myöhemmin nukkumaan iltaisin kun nukkuu niin pitkät päiväunet, siksi nukkuu taas pitkiäpäiväunia kun illat venyy, sekavaa! Mutta onko joku esittänyt toiveen? Miten siihen suhtauduttiin?

Kommentit (12)

onnistuuko päikkäriajan lyhentäminen tai poisjättäminen. Henkilökunnalla on varmasti mielipide siitä, miten poikasi jaksaa päivät hoidossa.

Tuskin haluavat viihdyttää mun poikaa sillä aikaa, enemmän siitä on vaivaa kun nukkuessa. Siksi niin epäilen etteivät pidä ajatuksesta, että poika valvoo.. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päiväkodit tekevät yhteistyötä vanhempien kanssa, voit toki esittää toiveesi hoitajille. Jos lapsi kuitenkin nukahtaa helposti päiväunille hoidossa, hän ilmeisesti unta tarvitsee. Mutta hoitajana sanoisin, että lepo tekee lapsille hyvää vilkkaan ja toimintarikkaan päivän katkoksi. Ei se kuitenkaan tarkoita että lapsen täytyy NUKKUA. Keskustele hoitajien kanssa.

Päiväkotihan on laitoshoitoa, eikä yksilöllisyyttä voi ryhmässä ykköseksi nostaa.

Mutta onneksi on vaihtoehtoja, kuten hoitaa lapset ihan itse.Vierailija:

Lainaus:


ja totta kai kehtaat, en muutenkaan hyväksy lasten päiväkodeissa tapahtuvaa yhteenmuottiin sulatusta. Joka ainoalla 1-7v suomalaislapsella pitäisi olla sama päivärytmi. Oikein stalinismia.

Hoitajana sanoisin että juttele toki asiasta päiväkodissa ja katselkaa mikä on se paras muoto asiassa. Ehkä pojalle riittää vain lepo ja rauhoittuminen päivän touhuista vaikkei sitten nukkuisikaan.

Ei tarvitse välttämättä nukkua, voi rauhoittua, pötkötellä sängyssä, kuunnella satua jne. Pieni lapsi tarvitsee vielä kunnon levon päivän aikana.

ja totta kai kehtaat, en muutenkaan hyväksy lasten päiväkodeissa tapahtuvaa yhteenmuottiin sulatusta. Joka ainoalla 1-7v suomalaislapsella pitäisi olla sama päivärytmi. Oikein stalinismia.

meidän tyttö 2,5v. ei nuku päiväunia (vaikka joskus kyllä saisi äidin mielestä..) Mutta kai siellä päiväkodissa on niin kova hässäkkä että sen rauhoittumisen tarvitsee.. kai henkilökunta ymmärtää.. luulisin ainaki! Meidän tyttö esim. nukkuu 12 tunnin unia.. eli klo:20.30 nukkumaan ja herää 08.30.. siis suunnilleen.. En enää edes yritä päiväunille, sillä muuten menisi nukkumaan vasta kymmeneltä ja se ei oikein meille muille sovi..

Haluaa sitten aamupalaa jonka syö kuitenkin vasta pk:ssa ja herättää siskonsa joka tarvitsee aamu-unia. Voisihan sitä ehdottaa että jos ensin lyhennetään vaan päikkäreitä... ap

Ja päikkärithän vois olla vähän lyhyemmät, niin ei tarvis kokonaan jättää pois vielä.Mut ei kaikki lapset tarvitse päikkäreitä, itse en nukkunut päiväunia enää vauvaiän jälkeen, lopulta lakkasivat päiväkodissa pakottamasta ja sain valvoa sen aikaa kun muut nukkui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat