Vierailija


Uudessa vauva-lehdessä oli juttua siitä, miten sikiö reagoi äidin eri tunnetiloihin ja tekemisiin. Jäin miettimään, että kai sikiökin sitten saa (seksuaalista???) nautintoa kun harrastan seksiä mieheni kanssa...? Jotenkin kumma ajatus, mutta ainakin maha hiljenee seksin ajaksi ja pysyy hiljaisena sen jälkeenkin.

Kommentit (3)

Seksin aikana sitä (ainakin yleensä) liikkuu, jolloin se on sikiölle kuin uneen tuudittamista, joten seksin aikana sikiö nukkuu erittäin hyvin ja varmasti mysö sen jälkeenkin, kun on saanut niin hyvät unet. :)Meillä sama homma; seksin aikana+jälkeen sikiö ei liikahtanutkaan pitkään aikaan.Kerran kävi niin, että olin lepäillyt sängyllä jo hetken liikkumatta, ja kun mies alkoi hyväilemään " sieltä" , alkoi kohdussa bileet (siis aivan sattumalta). Siinä ei auttanut muu kuin sanoa mitä tapahtuu, pidettiin tauko ja liikuin siinä sitten, ja pääsimme jatkamaan rauhassa. ;)

niin varmaan käy jumpankin aikana.Mutta miten niin ei tuntisi nautintoa, kun väitetään, että vauva aistii stressin, rentoutuneisuuden, masentuneisuuden, jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat