Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

niin pärjääkö kokonaan ilman niitä?

olen lopettamassa imetystä ja ajattelin etten enää opettaisi tuttipulloon, vaan nokkamukiin. Järkevää?

Yöt ovat levottomia (vaatii tissin kun herää, 4-5 kertaa yössä :( ) joten miten ihmeessä vauvan saa nukkumaan yöllä kun imetys loppuu?? (vai tarjpanko vaan tyhjää tissiä...) Tuttia ei ole tähän päivään mennessä oppinut syömään enkä enää viitsisi opettaa...

Kommentit (7)

Koskaan ei ole kumpikaan kelvannut. Imetyksen loputtua (esikoinen 1v2kk, kuopus 9kk) siirryttiin mukiin, jossa kuminokka. Yösyötöt lopetettiin samalla kokonaan ja yöt rauhoittuvatkin kummasti (tosin muutama yö meni huutaessa, mutta sen jälkeen helpotti)

Lopetettiin ihan " kertarytinällä" ..parina yönä oli itkua, ensimmäisenä etenkin, mutta sen jälkeen on nukkunut yöt pääsääntöisesti hyvin, heräilemättä.

Meillä ei myöskään ollut käytössä tuttia eikä pulloa, joten siirryimme suoraan nokkamukiin. Aluksi maitoa meni ehkä aika vähän, mutta se oli tosi lyhyt vaihe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yösyötöt loppuivat siinä 9 kk iässä kun pidin ns. unikoulua muutaman yön, varsinaisesti imetys loppui kokonaan 1 v 7 kk iässä kun menin töihin.

Vajaa viikko meni unikoulussa. Otettiin viisi kiinteää ateriaa käyttöön, joista tyttö käytännössä sitten söi kolme. Yöt meni hyvin ja imetys jatkui vuoden ikään asti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat