Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Nimiehdotuksia kaivataan pikkusiskolle, jonka sisarukset ovat Joona Eelis Petteri ja Janna Ella Mariia. Mielellään jatkettaisiin J:llä alkavaa linjaa ja toinen nimi voisi myös alkaa E:llä ja kolme nimeä, kuten sisaruksilla... Myös muitakin kuin J:llä alkavia voi ehdottaa, jos vain sopii sisarussarjaan niin laitetaan harkintaan =)

Kommentit (19)

Hauska sattuma tosiaan näissä lapsien nimissä =) Jeena olisi ainakin erikoinen, Jenna ja Julia taas liian yleisiä. Mies tykkäisi Jennasta, mutta onko liian samanlainen toisten lasten nimien kanssa? Itsestä tuntuu, että on... Joona, Janna ja Jenna. Itse tykkäisin Jennistä, mutta siskon tytön (14v.) nimi, joten ei taida viitsiä... Mutta siis joku aika tavallinen, mutta ei ihan hitti nimikään, Juliaa kastettu 2000 lähtien n. 600-900 per vuosi, kiva nimi kylläkin. Ja kuitenkin tuntuu, että osaako siitä J:llä alkavasta poiketa pois =)

Miten se voikin olla näin vaikeaa?! Eli vieläkö löytyy auttavia ja kekseliäitä ihmisiä? Hyviä ideoita on jo tullut ja osaa niistä harkitaan...Myös muut kuin J:llä alkavat tervetulleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanni

Henni

Henna

Miina

Linda

Liina

Saana

Siina

Riina

Louna

Senni

Enna

Iina

Ilona

Lian(n)a

Mian(n)a

Tian(n)a

Roosa

Noora

Senja

SonjaTuossapa muutamia, jotka minusta sopis kivasti..monissa tuo na-lopputavu kuten Joonassa ja Jannassakin ;o)!!

Hauska idea tämä eri vokaalien käyttö ja r kolmannessa nimessä, en itse osannut ajatellakaan moista =) Kiitos ehdotuksista! Lisää ideoita...

Joona Eelis Petterin ja Janna Ella Mariian pikkusiskolle......alkais J:llä, ja mielestäni toinen kirjain voisi olla jotain muuta, kuin a ja o, niin jokaisella olis oma vokaali siinä J:n perässä... toinen nimi E:llä (ja kolmannessa nimessä voisi se R olla kuten sisaruksilla, jos oikein haluaa kikkailla :-) )Joten ehdotukseni ovat:Jessi Emma Kat(a)riina

Julia Essi AuroraJenny Emma Juliia

Jemina Enni Sofiia

Jade Emmi Aurora

Joanna Essi Sofiia

Juuli Eini Emiliia

Jetta Enna Eerika

Jamina Eine Aurelia

Jasmin Eevi Sofiia

Jasmina Elle Anitra

Jelena

Jelina

Juliina

Jael

Juuni

JuuniaTai jos yhdistävänä olisi na-loppu:Iina

Irina

Elina

Ilona

AlinaVielä yhdistelmäehdotuksia:Jelena Elsa Eriikka

Juliina Elsa Meerit

Ilona Elsa Henriikka

Alina Elsa IirisJael Eevi Kristiina

Irina Enni Mirette

Juuli Enni Elviira

Elina Eevi Aliisa

Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Jatta ja heti perään Jutta

Eli ehdotukseni:Jatta/Jutta Emilia TiraPerustelut Jatalle: harvinaisempi esim. Jemina on aika yleinen. Jatta on myös kaunis nimi.Nimiehdotuksia kaivataan pikkusiskolle, jonka sisarukset ovat Joona Eelis Petteri ja Janna Ella Mariia. Mielellään jatkettaisiin J:llä alkavaa linjaa ja toinen nimi voisi myös alkaa E:llä ja kolme nimeä, kuten sisaruksilla... Myös muitakin kuin J:llä alkavia voi ehdottaa, jos vain sopii sisarussarjaan niin laitetaan harkintaan =)

[/quote]
Jessiä nyt kovasti tarjotaan =) Kiva idea myös kahden ii:n käyttö kolmannessa nimessä, kuten Mariia. Lisää vaan ideoita, tässähän vallan innostuu!!

Aivan pakko oli ehdottaa Jeenaa teidän sisarussarjan jatkoksi.Meiltä nimittäin löytyy lapset Joona, Janna ja Jeena!

Koko nimet ovat Joona Jimi Elias, Janna Jiina Serafina ja Jeena Jasmin Joana =)Hassua miten samanlainen sisarussarja teiltä löytyy: Joona + Janna + tyttö;D

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat