Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Säälin perheitä, joissa pyöritetään arkea niska limassa kun lapsia on vain haluttu liikaa. Meillä on yksi ihana täydellinen tyttö, joten miksi ihmeessä haluaisimme lisää???

Kommentit (18)

Meillä on ollut tosi helppo lapsi, ihan pikkuvauvasta alkaen nukkunut yönsä, ei ole sairastellut ym. ym. Ei me haluta toista lasta, koska se toinen voisi valvottaa pari vuotta, olla allergikko ja koliikkivauva. Yksi riittää meille, ja se sattui olemaan helppo. Joku vetosi siihen, että lapsia pitäis olla monta, ettei haittaa vaikka joku niistä kuoliskin... en oikein usko että se ei tuntuisi missään monilapsisessa perheessä. Meidän lapsella ainakin on ollut kavereita, vaikkei sellaista ole sille siitettykään. Ja osaa leikkiä myös itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja toinen kovaa vauhtia tulossa. Kai se on jonkinlainen ihmeellinen mielikuva siitä, mitä elämältä haluaa tai millaista on ns. täydellinen elämä tai vaikka toive siitä että toinenkin olisi yhtä täydellinen kuin se eka. Olen aina halunnut 2 lasta pienellä ikäerolla.

Vierailija:

Lainaus:


eikö ne ollutkaan siihen ekaan tyytyväisiä, kyllästyvät heti kun se ei oo enää sellanen ihana pieni ruttunaama ja tekevät toisen uuden tilalle...
Kun ekan väsyttävistä vauva-ajoista on selvitty ja tuosta kurttunaamasta on kasvanut mitä ihastuttavin pikku persoonallisuus, tulee väistämättä halu saada näitä Täydellisiä Naperoita lisää :)

välttämättä halunneet toista lasta. Ja niin ikävä kuin se on sanoakin niin teimme toisen vain kaveriksi ensimmäiselle. Itse kun olen ainoa lapsi ja halusin aina sisaruksia.

Luonnollisesti rakastuimme tulevaan lapseemme emmekä kokeneet häntä enää syntymänsä jälkeen " vain" esikoisen kaverina jos joku nyt niin haluaa asian ymmärtää.

ap haluaa yhden täydellisen lapsen (mitä muuten tarkoitetaan täydellisellä?) ja on sen saanut. Onnittelut hänelle tämän johdosta.Joku toinen haluaa taas enemmän lapsia. Joillekin se perheen kesken vietetty aika on tärkeämpää kuin " oma aika" ja suurempi lapsimäärä on heidän toiveensa. onnittelut myös tämän saavuttaneille!Meille 2-4 lasta on se mistä haaveillaan. Nyt on kaksi saatu ja elämäntilanne sanoo että olisi parasta pitää ainakin muutaman vuoden tauko. Tavallaan on nyt turvallinen olo kun nämä kaksi on jo valmiina. Jos luoja suo, saamme vielä joskus nauttia uudesta vauvasta mutta jos ei niin tähän tyydymme.

Mä ymmärrän hyvin. On älytöntä tehdä lauma muksuja ja sitten väsyneenä huokailla miten kamalaa on tai miten väsyttää ja ei oo yhtään OMAA AIKAA!

kasvanut ainoana lapsena enkä halunut lapselleni samaa kohtaloa.Ja onhan kaksi ihanaa ja täydellistä naperoa tuplaihanaa verrattuna yhteen! =)

Ihmetyttää vaan, miksi se sopiva raja lapsien määrälle on se 2 tai 3 . Jos niiden jälkeen lopetetaan ei kukaan kysele syitä ja motiiveja. Jos taas tehdään enmemmän niin pidetään hulluna, vähintään uskovaisena.Ihmetyttää kyllä kun muitten lapsilukuja pitää analyseerata niin ankarasti. Jos on tilanteeseensa tyytyväinen 1 tai 10 lapsen kanssa niin mitä sitä muut miettimään.

Meillä on täydellinen, maailman suloisin ja ihanin poika, jo 4-vuotias, mutta aina vaan yhtä hurmaava ja hellyttävä. Hänestä riittää meille iloa niin tarpeeksi, ettei ole mitään pakottavaa TARVETTA tehdä toista lasta. Kukin tyylillään.

tyttö, ja ihana pikkuperhe, miksi muuttaa kaikki. Mutta ajatus siitä, että voisi saada toisen yhtä ihanan mutta erilaisen persoonan, nähdä hänenkin kasvavan ja kehittyvän...Onneksi teimme toisen, saimme ihanan tytön. Onnea valitsemallenne tielle, mikä se onkin.

eikö ne ollutkaan siihen ekaan tyytyväisiä, kyllästyvät heti kun se ei oo enää sellanen ihana pieni ruttunaama ja tekevät toisen uuden tilalle...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat