Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaapas siitä jotain. Voiko neljävuotiaan koirafanin kans lähtä kattomaan sitä? Onko se kovinkin jännittävä?

Kommentit (7)


Eli 7-vuotias ymmärtää jo elokuvasta pääasiat, ja ainakin meidän 7-vuotias piti elokuvaa parhaimpana koskaan näkemänään leffana. Mutta luulisin, että kohderyhmä on siinä 10-14 paikkeilla.Suosittelen silti kaikille 7+ ikäisille, myös aikuisille. Hyvä elokuva oli!

On myös mielestäni liian jännittävä eikä muutenkaan tarkoitettu 4-vuotiaalle. Ihan hyvä leffa kyllä oli että muutaman vuoden päästä kannatta ehkä dvd:ltä kattoa.. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä elokuva ja lämmöllä suosittelen mutta ei missään nimessä tarha-ikäisille!Mielestäni sopii n. 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.NELJÄVUOTIAS on ehdottomasti liian nuori! Elokuvassa on pelottavia kohtia, ilkeitä aikuisia ja eläimiä kuolee (mm. susiäiti ja -isä)Sudenpennut jäävät orvoiksi.Peter Franzen onnistuu hyvin kylähulluna, pahana ja ilkeänä metsästäjänä. Jopa niin hyvin, että on liian pelottavan aito lastenelokuvaan, jossa ikäsuositus on yli 7v. vanhempien seurassa.Hieno elokuva mutta ei tosiaankaan neljävuotiaalle.ja kuten joku kirjoittikin, ei 4-v. sitä laillisesti pääsisi katsomaankaan.

sitäpaitsi, soveltuu susi-fanille, koska koko filmissä taisi olla vain yksi kaamee hurtta ja sekin saa huonon lopun.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat