Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

niin kiinnostaisi että minkä valmistajan talo teillä on ja miksi päädyitte juuri siihen? Mitä hyvää on tai parempaa tai erilaista kuin muilla valmistajilla?

Kommentit (7)

joten jotakuinkin KAIKKI on parempaa ja erilaista kuin talovalmistajilla. Alkaen talon pohjaratkaisusta ja ulkonäöstä seinien sisällä olevaan tavaraa.

Avaimet käteen hinta oli selvästi halvempi kuin kilpailijallaan, lähinnä juuri se urakoitsijan osuus. Saatiin vain kaksi tarjousta kinkkisen kaavaehdon vuoksi. :(Simppeli valintakriteeri meillä käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska talonrakennusajatus on kypsynyt mielessä ja nyt pitäisi alkaa miettimään millaisen talon ja millainen pohja ja niin edelleen ja niin edelleen.. niitä vaihtoehtoja on niiiiin paljon.

Ap


Itse pitkästä koska se tuli niin paljon edullisemmaksi kuin talopaketit joista myös kyselimme tarjouksia.Toisaalta kun olemme katselleet naapureihin tänä talvena rakennettuja paketteja esim. elementit viikon talolla pystytyksessä vesisateessa ja räntäsateessa ennen kuin katto päällä niin eipä oikein vakuuttanut tuo elementtirakentaminen...

Paras hinta-laatusuhde ja edullisin paketti meidän vertailujen mukaan. Kerroha lisää K-Rauta talon hankkija? Minkä niminen paketti tarkelleen?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat