Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Joten on siellä syytäkin voimakkaasti vastustaa niitä.

Sivut

Kommentit (31)

tukiasuntoja ja muita tukimuotoja (ilman uskonnon tuputtamista) raskaana oleville, jotka tukea tarvitsevat.USA:ssahan on myös tutkittu, että n. 20 vuotta sen jälkeen kun abortti vapautui, rikollisuus väheni.Hassua muuten on, että nämä abortin vastustajat yleensä kannattavat kuolemanrangaistusta, vaikka kymmenessä käskyssäkin kielletään tappamasta.Ja sehän tiedetään kaikkialta maailmasta, että aborttien kieltäminen ei johda aborttien vähenemiseen vaan toiminnan siirtymiseen pinnan alle, esim. puoskarien tekemiksi laittomiksi aborteiksi. Ja naiset kärsivät.Jossakin Etelä-Amerikan maassahan ollaan niin pitkällä, että edes lääkärin eivät uskalla hoitaa edes kohdun ulkopuolisia raskauksia pelätessään syytettä abortista. Ja naiset kärsivät.Ilmeisesti naisten kärsimyksen ja kuolemien lisääminen on korkealla näiden hihhuleiden agendalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikuttaa naisen itsemääräämisoikeus. Ja miten tuhoisat seuraukset on sen menettämisellä. Katsokaa ympärillenne, niitä yhteiskuntia joissa nainen saa määrätä kehostaan ja niitä joissa ei. Huomaatte varmasti eron, tekeekö mieli vaihtaa leiriä? Ihan vapaasti saatte muuttaa abortin kieltäviin maihin, jos siellä meno miellyttää KOKO YHTEISKUNNAN TASOLLA. Koska sieltä se lähtee, naisista. Tämä on ymmärretty kehitysyhteistyössäkin. Naiset itsenäisiksi -> hyvinvointi kasvaa.

Siinä setä valisti teinejä kondomeista, että sperma pääsee kondomin kuitujen välistä luikertelemaan ja että kondomi ei oikeasti tehoa lainkaan. Kuulemma ainoa oikea keino on vain odottaa avioliittoa.Samassa dokumentissa nuoripari oli menossa naimisiin, molemmat noin parikymppisiä ja odottaneet avioliittoon asti. Heille sitten pidettiin seksivalistusta papin toimesta. Molemmat kertoivat olevansa hämmentyneitä siitä, että koko pieni elämä on saarnattu seksin olevan syntiä. Nyt sitten avioliiton myötä sitä pitäisi ruveta harrastamaan, mutta kun edelleen tuntuu, että tekee jotain väärää ja syntistä. Pystyykö tällainen pari ikinä saavuttamaan terveen seksuaalisuhteen ja paljonkohan terapiaa se vaatii.Esimerkiksi kouluterveydenhoitajat eivät saa jakaa oppilaille kondomeita jos ne näitä pyytävät. Ei voi ymmärtää.

että USAssa myös hakataan, kidutetaan, hylätään ja tapetaan vastasyntyneistä alkaen miljoonia lapsia. Luvut ovat hurjia. Vauvoja raiskataan ja näännytetään nälkään, unohdetaan kuumiin autoihin - lista on loputon. Eikä abortti mielestäni ole mitenkään huono vaihtoehto näiden rinnalla.Ongelmana on myös ehkäisyvalistus ja sen puute, teiniraskaudet ja osavaltioittain vaihteleva neuvolatoiminta. Ohessa pari linkkiä, ensimmäisessä 18-vuotias isä raiskasi 8 päivän (siis päivän!) ikäisen tyttärensä ja aiheutti tälle kallovamman siinä sivussa, toisessa äiti tappoi 6-viikoisen vauvansa näännyttämällä tämän nälkään. Molemmat tapaukset tuoreita.http://www.dreamindemon.com/2008/09/04/reginald-davis-raped-his-8-day-ol...http://www.azstarnet.com/sn/hourlyupdate/255595.php

Ylempi linkki sisältää myös tv-uutislinkin, jos epäilette aitoutta. Näinhän me ihmiset haluamme epäillä näin epäinhimillisissä teoissa.

Lainaus:

Ja esimerkiksi sitten nämä käännynnäiset burkhaan pulkeutuneet naiset ylistävät mieskeskeistä uskontoa jossa kunniamurhat ovat arkipäivää ja Ruotsissa tehdään yhteiskunnan varoilla naisille immenkalvon korjausleikkauksia (jotta säästyttäisiin väkivallalta ja kunniamurhilta)
Sekoitat iloisesti uskonnon ja (arabi)kulttuurin. jos Raamattua ja Koraania luetaan, islam on tasa-arvoisempi kuin kristinusko. Erilainen perimätieto sekoittuneena kulttuuriin tekee tuon käytännön tilanteen, jossa nainen on alisteinen miehelle.

Lainaus:

[Visio on uskonnollisten ja tyhmien ihmisten äänten kosiskelu. Bible belt on iso alue ja niiden ihmisten äänillä on valtava merkitys. Ja ehkä henkilökohtainen vakaumus, mutta sen suhteen ole aika kyyninen.
Ja että tää voi olla McCainille huonokin juttu. Nimittäin kun sen joku aikasempi varapresidenttiehdokas oli demokraatti, että missä on linja?! Onko sellaista olemassa vai onko linja vaan äänten kalastelu hinnalla millä hyvänsä. Ja naisten äänistä oli myös puhe, että tuo Palin on oikein malliesimerkki siitä, että pelkkä nainen ei riitä, jos hän on ajatusmaailmaltaan painajainen. Että Hillary ajoi niin erilaisia asioita, että tuskin Hillaryn äänestäjät säntäävät vaaliuurnille pelkästään sukupuolta äänestämään. Sitä paitsi kuka tässä oikein on se pressaehdokas, Palin vai McCain? Obamalla sentään on parrasvaloissa mies itse eikä varapressa.

lapsensaantiinkin päättyviä monikertainen määrä Eurooppaan, Suomesta puhumattakaan, verrattuna. Syy tähän ei ole se, että yhdysvaltalaisteinit olisivat seksuaalisesti erityisen moraalittomia tai että he haluaisivat teininä lapsia. Syy on ihan vain siinä, että heillä ei ole oikeaa tietoa seksistä tai raskauden ehkäisystä eivätkä ehkäisykeinot ole heille yhtä helposti saatavilla kuin suomalaisteineille.Ja ne samat abortinvastustajat juuri vastustavat myös sitä, että teineille opetettaisiin, mistä vauvat tulevat saati sitten annettaisiin totuudenmukaista ehkäisyvalistusta.

että ei-toivottuja lapsia edes vähän karsitaan. Maailma hukkuu ihmisiin muutenkin, ja harva lapsi saa onnellisen lapsuuden ja tasapainoisen aikuisuuden. Hauskaa että tuo Palin vastustaa ehkäisyneuvontaa kouluissa, ja pum, oma teinityttö onkin raskaana. Beutiful.

Minä näen tämän asian ainakin niin, että jokainen elää oman omantuntonsa mukaan, mutta antaa toisten ihmisten myös tehdä kuten parhaaksi näkevät.

Onhan siellä väestöäkin vaikka kuinka paljon ja syntyvyys korkealla, lapsia syntyy vuodessa melkein saman verran kun koko Suomen väkiluku on (ei nyt ihan, mutta kuitenkin). Jos Suomessa tehdään 10 000 aborttia vuodessa ja elävinä syntyneitä on

n. 57 000, niin tuleeko suhdeluvusta nyt kamalan paljon alhaisempi kuin USA:ssa?

pidä Palinia ja kumppaneita tyhminä. Kai he tietävät, että abortoinnin kieltäminen johtaa vain puoskarointiin. Pakko heillä on olla jokin suurempi visio asiasta - ihmisten herättäminen ajattelemaan omaa toimintaansa tms. Koska täytyyhän asioista puhua ja nostaa framille. Molemmin puolin.

1000 syntyvää kohden. Siihen en sitten niin tarkasti löytänyt lukuja, mikä olisi ero synnytysikäistä naista kohden verrattuna. Voi olla hieman eri. Teiniaborteissa ero on muistaakseni huomattavasti suurempi.

Yhdysvalloissa sosiaaliturva on niin heikko, ettei kaikilla ole varaa lapsiin. Ja jos suhteuttaa ton aborttien määrän väkilukuun, niin se on alle kaksi kertaa suurempi kuin Suomessa. Suomen aborttoidaan n 10 000 sikiötä, Usan väkilukuun suhteutettuna luku olis 600 000.

mutta niin on USA:n väkilukukin, liki 300 miljoonaa, joista iso osa surkeasti koulutettuja ja köyhyysrajan alla eläviä. Ei voi verrata pohjois- tai länsieurooppalaiseen väestöön mitenkään.Perusongelma on riistokapitalistinen yhteiskunta, jossa jokainen on oman onnensa seppä ja tukiverkot hataria. Ja McCainin valinta ei tosiaankaan vähennä tätä suuntausta, demokraatit ovat ainoa toivo muutoksesta, enkä pidättelisi henkeäni sittenkään.

kun kuulin, ettei siellä ole mitään yleistä rajaa milloin abortin voi tehdä. Siellä siis abortoidaan jopa sellaisia terveitä vauvoja, jotka pärjäisivät "ulkona" ilman mitään tehotoitoja tms.Minusta Suomen järjestelmä määräaikoineen on hyvä kompromissi, vaikka riittävästi ei olekaan tehty nimenomaan äitien tukemiseksi yllätysraskauden ja vauvan kanssa.

Lainaus:

vaikuttaa naisen itsemääräämisoikeus. Ja miten tuhoisat seuraukset on sen menettämisellä. Katsokaa ympärillenne, niitä yhteiskuntia joissa nainen saa määrätä kehostaan ja niitä joissa ei. Huomaatte varmasti eron, tekeekö mieli vaihtaa leiriä? Ihan vapaasti saatte muuttaa abortin kieltäviin maihin, jos siellä meno miellyttää KOKO YHTEISKUNNAN TASOLLA. Koska sieltä se lähtee, naisista. Tämä on ymmärretty kehitysyhteistyössäkin. Naiset itsenäisiksi -> hyvinvointi kasvaa.
Olen samaa mieltä !Ja esimerkiksi sitten nämä käännynnäiset burkhaan pulkeutuneet naiset ylistävät mieskeskeistä uskontoa jossa kunniamurhat ovat arkipäivää ja Ruotsissa tehdään yhteiskunnan varoilla naisille immenkalvon korjausleikkauksia (jotta säästyttäisiin väkivallalta ja kunniamurhilta)HS 30.7.2008 16:37

"Muslimityttöjä ja -naisia pakotetaan immenkalvon korjausleikkauksiin Ruotsissa, paljastaa keskiviikkona julkisuuteen tullut raportti. Leikkauksia tehdään sekä yksityisklinikoilla että julkisesti rahoitetuilla terveysasemilla, ja niihin on raportin mukaan jatkuva jono.Svenska Dagbladet -lehti kertoi keskiviikkona, että tytöt hakeutuvat leikkauksiin kunniamurhien pelossa. Osa heistä on raiskattu ja he pelkäävät joutuvansa kunniaväkivallan kohteeksi.Osa naisista on puolestaan voinut harrastaa esiaviollista seksiä ja hakeutuu leikkauksiin ns. immenkalvon myytin velvoittamana.Vanhakantaiseen muslimitradition tulkintaan kuuluu, että morsiamen on vuodettava hääyönä verta, mitä pidetään todisteena immenkalvon puhkeamisesta ja neitsyydestä. "

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat