Vierailija

Video on kyllä henkilökohtaisempi juttu kuin lukea lehdestä. Ääni, ilmeet, eleet ja KOTI (mm. valokuvat!!).

Myös ainakin yksi poika näkyy lehtihaastattelun kuvissa.Ja pitopalveluyrityskin mainitaan ;)

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan innoissanne kirjoitatte tähän ketjuun. Jos teitä EI oikeasti kiinnostaisi, ette avaisi koko ketjua, vai mitä? Ja taatusti kävitte katsomassa sen videonkin :-)

Iltapäivälehdet eivät kylläkään KOSKAAN maksa haastateltavalle. Poikkeuksen tekevät jotkut mallit tai missit, jotka saavat kuvauspalkkion siksi, että poseeraavat kuvissa eri vaatteissa (sehän on niiden työtäkin).Seiskan kaltainen täysi roskalehti ei noudata muiden lehtien etiikkaa, joten ne voivat jutusta joskus maksaakin (kaiketi kuitenkin lähinnä kustantamalla esimerkiksi jollekin matkalle, josta sitten tehdään juttu)Ihmetyttää, että aikuiset ihmiset voivat luulla ihan tosissaan, että normaalit lehdet (joita iltapäivälehdetkin kuitenkin ovat) maksavat haastattelusta! Ei ihme, jos silloin on vaikea luottaa siihen, mitä lehdestä lukee ja näkee salaliittoteorioita joka paikassa.Sitä en kylläkään tajua, miksi tämä Susan Kuronen viitsii puida suhdetta uudelleen ja uudelleen sekä nolata itsensä. Kai se arvelee saavansa julkisuutta pitopalvelulleen. Tai sitten se on ruvennut käyttämään toimittajia terapeutteina (ja siinä samalla huomaamattaan puolta Suomesta)Vierailija:

Lainaus:


Video on kyllä henkilökohtaisempi juttu kuin lukea lehdestä. Ääni, ilmeet, eleet ja KOTI (mm. valokuvat!!).

Myös ainakin yksi poika näkyy lehtihaastattelun kuvissa.Ja pitopalveluyrityskin mainitaan ;)
Enkä edes lue iltalehtiä ja Seiska-osastoja, olen vain nähnyt otsikot. Mua niin hävettää sen ihmisen puolesta, se ei arvosta itseään yhtään.

Mielestäni koko Matti-Susan-kuvio on oikeastaan koominen, enkä sinänsä tunne minkäänläistä myötähäpeää Susania kohtaan (vaikka ehkä pitäisi). Kevyttä viihdettä kansalle, mutta toisaalta pääministeri-instituution kannalta vähän rapauttavaa.

Pitäisi lupauksensa ja pysyisi pois julkisuudesta!!! Vai pitääkö tässä ruveta boikotoimaan kaikkia lehtiä, jotka julkaisevat sen haastatteluita!?

Sussu on pienipalkkainen kolmen lapsen yksinhuoltaja Espoosta. Jos sille maksetaan pari tonnia jokaisesta tuhanpäiväisestä lööpistä, niin se on tosi hyvä lisä Sussun vakituiseen parin tonnin kuukausipalkkaan.Eli yhdellä lööpillä se tuplaa kuukausitulonsa. Ja aika aika pienellä vaivalla. Rahalla saa.

Onkohan sillä Susanin pitopalveluyrityksellä ollut vielä yhtään keikkaa? Ja millä ajalla hän on ajatellut sitä firmaa pyörittää? Onko hänellä liiketiloja vai aikooko väsätä kaikki tarjottavat siellä kolmiossaan? Hoitaako myös isoja häitä yms.?Ootteko muuten huomanneet, että Susanilla on jo useassa lehtijutussa olllut se sama H&M:n postimyynnistä ostettu valkoinen neuletakki? Eli ei hän ainakaan vaatteita saa lehtijuttuihin lehtien puolesta.

vaan sen takia, että tämä on iskenyt pääministerin (vaikka sitten jutusta ei sen enempää kehkeytynytkään).

Ja Sussuhan yrittää nyt repiä kaike, minkä irti saa. Roskalehdistä nyt puhumattakaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat