Vierailija

Lapsella kului puhki Rukka AWS (polvet monesta kohtaa puhki, kangas isolta alata aivan hiutunut) ihan parin päivän käytöllä, laski siis päiväkodissa jäämäkeä alas. Käsittämättömän huonoa laatua tuo Rukka!! Ihan uusi haalari, ei kestänyt lapsen leikkiä. Nyt saisin alesta Jonathan Corduran, josta minulla ei ole kokemusta. Kai tuo cordura sentään kestää näitä etelä-Suomen talvia, vai pitäisikö kieltää lasta laskemasta pyllymäkeä?

Kommentit (31)

Paras tuo JOnathan kuitenkin on, voi olla, että mikään ei kestä jäämäessä pyllyllälaskemista, mutta minun kokemukseni mukaan Jonathan on paaaljon kestävämpi kuin esim. Reimatec+ tai muut kalliit merkit. Lassiesta en osaa sanoa, ne ovat vain niin pirun rumia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se kangas ei kestä käyttöä ollenkaan, kosteutta kylläkin, mutta jos tulee pienkin nirhauma (ja niitä tulee!), niin vedenkestävyysominaisuudet katoavat. Kuitenkin Reimatec maksaa 150e!Tuo Jonathan Cordura on aivan huippu!! Kangas kestää tosi hyvin, se on kestävää ja lujaa. Vedenkestävyys on myös huippuluokkaa. Hinta uutena vain 89e, ja nyt alesta saa 60 eurolla!Että näin.

Lassien paksu haalari. Ei ole niin mukava, mutta kaikki nää kalliit mukavat haalarit ollaan saatu puhki jäämäessä. Lassiet vaan vielä sinnittelee, suosittelen :) Sitä paitsi voit ostaa samalla rahalla joka kuukaudella uudet lassiet sinne jäämäkeen yksien kalliiden haalareiden sijasta!Jäämäessä laskemisesta ei ole 100% takeita minkään vaatteen kohdalla. Mutta Jonthanin Cordura on todella kestävä (ja lämmin kun vertaa esim. Reimaan). Miellä ei näy mitään käytön jälkiä haalarissa vieläkään, on kuin uusi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat