Seuraa 

Hei,Olemme suojaamassa ikkunan puitteita tasoitus- ja rappaustöitä varten. Onko olemassa tahraamatonta teippiä, jolla suojauksen voi tehdä ilman teipin irrotusvaiheessa puitteisiin jääviä liimatahroja?

Kommentit (6)

on olemassa sellaista mustaa teippiä, samanlainen rulla kuin se ruskeakin pakkausteippi, mutta mustaa. Taitaa olla nimeltään joku rakentajan teippi. Se on ruskeaa teippiä monta kertaa kalliimpaa, en nyt muista miten paljon, mutta se EI jätä liimajälkiä!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Maalarinteippi jättää jäljen joka on jotakuinkin mahdoton saada pois sekä ikkunaan että pokaan jos se on paikallaan vähänkin pidemmän aikaa. Kyllä sen voi paikallaan pitää esim. maalauksen ajan jos ottaa pois heti työn jälkeen mutta jos sitä pitää päivätolkulla, niin jälki jää varmasti (kokemusta on)!Meillä oli rakennustyömaalla vastaavissa kohteissa suojana sellaista oranssia, n. 5 cm leveää teippiä, jota saa joistakin rautakaupoista, mutta ei ollenkaan joka paikasta. En tiedä onko kyseessä sama teippi kuin Tupunalla koska en tiedä teipin nimeä. Se on sellaista aika sitkeää ja vähän venyvää, muovimaista teippiä. Jos haluaa laittaa esim. muovit ikkunoihin niin ensin tätä teippiä rajaukseen ja sitten maalarinteipillä muovit tämän teipin päälle. Teippi on kyllä tosi kallista, mutta kokemuksemme mukaan ainut teippi joka ei jätä jälkiä vaikka pitäisi paikallaan pitkäänkin (tosin kun teippiä oli yhden oven pielissä varmaan puoli vuotta niin huolimattomasti pois repiessä lähti muutamasta kohdasta maalit mukana)

Hei,Selaillessani rakennuslehtiä eilen huomasin artikkelin (mainos?) Packexe Floor Protector -nimisestä itsekiinnittyvästä remonttisuojasta, joka suojaa esim. ikkunoita, lattioita, huonekaluja lioilta ja vaurioilta. Suoja on läpinäkyvä ja nesteitä läpäisemätän muovikalvo, jonka liimapinta pitää tiukasti paikoillaan. Poistettaessa kalvo irtoaa helposti eikä suojattuun pintaan jää liimajälkiä. Kolme eri vaihtoehtoa: yleis-, matto- ja lattiasuoja, joista tuo yleissuoja sopiiaa ikkunoiden ja huonekalujen suojaamiseen.Ikkunat meillä on suojattua muovilla ja jos em. suojakalvosta leikkaisi kaistaleet karmin suojaksi. Kuulostaa vaan suuritöiseltä tuo leikkely.

ettei se pala kiinni. Maksaa vain huomattavasti enemmän, olisikohan yksi rulla ollut lähempänä 5e. Ajattelin, että hankin sitä, kun täytyy suojata rappauksen vuoksi ulkopuolelta ikkunat. Tavallinen maalarinteippi palaa ulkona välissä tosi nopeasti kiinni, jopa muutamassa päivässä, jos on kuuma, aurinkoinen ilma. Ja toisiin paikkoihin sisällä se ei onneksi ota kiinni, vaikka olisikin todella kauan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat