Vierailija

Vanhemmat kyllä itseensä panostavat, mutta ei lapsiinsa.

Sivut

Kommentit (46)

Johtuu siitä, että kotivuosien jälkeen ylipainoa on 15 kiloa ja ei huvita ostaa vaatteita tähän ruhoon. TArvis todellakin laihtua....Lapsilla taas on hirveästi kaunista vaatetta, mutta silti käytän aina niitä arkisia. Kauniit vaatteet jää vähän käytetyiksi, kunnen raski laittaa päälle tai sitten pidän niitä epämukavina. Minusta 1- ja 3-vuotiaalla mukavimmat on päällä ne paljon haukutut trikoot ja college/neule. Farkut yms. on hiukan jäykkiä ja se korostuu, kun laitetaan tönkkö haalari päälle. Lapset on silti aina siististi puettu ja noissa arkisissakin vaatteissa on tosi paljon valikoimaa ja ovat nuhjaantumattomia ja aina puhtaita.

Että pihalle laitetaan päälle huonompi haalari ja sitten kun lähdetään " ihmisten ilmoille" niin laitetaan ykköshaalari päälle. Eikös siellä pihaleikeissä olisi parempi olla päällä se lämmin kosteussuojattu puku, kauppareissuilla kun ei niillä ominaisuusilla juuri ole tarvetta

Vierailija:

</p> <p> <br /> Vierailija:</p> <p>[quote kirjoitti:


Se parempi haalari säästetään kauppareissuille yms.


Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvostan sitä että lapsella on tarkoituksenmukaiset vaatteet. Kuivana ja lämpimänä pysyy kirppisvaatteissakin. Eikä kirppisvaatteen tarvitse olla pinttyneen likainen ja rikki.t. kierrättäjä

Kaupassa on päällä kiva toppa- tms takki ja vaikka farkut. Pihalla haalari. Juhlissa juhlavaatteet.

Tosin meidän lasten normaalit arkivaatteet (päiväkotivaatteet) on joissain perheissä lasten juhlavaatteita. Synttäreillä, tarhan joulujuhlassa ja tarhakuvassa monella lapsella on kamalammat kuteet kun meidän lapsilla koskaan kotona tai tarhassa, ihan arkena.Vierailija:

Lainaus:


Miksi siis lasten pitäisi? Meille ostoskeskuksessa käynti on ihan normaalia arkea ja sinne mennään tavallisissa vapaa-ajan vaatteissa.Eikö sulla nro 21 ole lähipiirissäsi juhlia, joihin voitte pukeutua hienosti?
Sataako siellä kaupassa? Tuuleeko? Istuuko lapset siellä kaupassa loskassa tai vesilammikossa? :)Vierailija:

</p> <p> <br /> Että pihalle laitetaan päälle huonompi haalari ja sitten kun lähdetään " ihmisten ilmoille" niin laitetaan ykköshaalari päälle. Eikös siellä pihaleikeissä olisi parempi olla päällä se lämmin kosteussuojattu puku, kauppareissuilla kun ei niillä ominaisuusilla juuri ole tarvetta<br /><br /> Vierailija:</p> <p>[quote kirjoitti:


Vierailija:

Lainaus:


Se parempi haalari säästetään kauppareissuille yms.

Vierailija:

Lainaus:


Arvostan sitä että lapsella on tarkoituksenmukaiset vaatteet. Kuivana ja lämpimänä pysyy kirppisvaatteissakin. Eikä kirppisvaatteen tarvitse olla pinttyneen likainen ja rikki.t. kierrättäjä
Kuivana ja lämpimänä ei pysy jos vaate on moneen kertaan pesty. Siksi haalareita on huono kierrättää.

Nykyfarkut, varsinkin lapsille tehdyt, ovat joustavaa stretch-farkkua. Meidän 2 v käyttää päivittäin farkkuja ihan kotivaatteinakin, eikä ne mitenkään ole jäykän näköisiä tai töänkköjä, eivätkä vaikeuta liikkumista mielestäni mitenkään.

Vanhemmilla on kaupungilla tuulipuvut ja lapsilla paskaset haalarit?

Kuule, on olemassa välimuoto juhlapukeutumisen ja vapaa-ajan pukeutumisen välillä. Sitä voisi kutsua tilannepukeutumiseksi! Juhliin juhlavaatteet, kaupungille/kauppaan vähän siistimmät vaatteet kuin pihavaatteet, urheiluharrastuksiin urheiluvaatteet...Haloo, pitääkö rautalangasta vääntää...." pikkusen yksinkertaista porukkaa täällä" ...

Itsekin ostetaan paljon kirppikseltä, mutta haalarit yms uutena.

Ja voi sieltä kirppikseltä ostaa sen hienomman takin ja housutkin, jotka voi laittaa kauppaan yms ylle, eikä aina tarvitse mennä kaikkialle haalareissa.

Vierailija:

Lainaus:


Arvostan sitä että lapsella on tarkoituksenmukaiset vaatteet. Kuivana ja lämpimänä pysyy kirppisvaatteissakin. Eikä kirppisvaatteen tarvitse olla pinttyneen likainen ja rikki.t. kierrättäjä
Meidän lapsilla on uudet haalarit, ja silti saavat rellestää ja rymytä mielin määrin.

Onko kirppishaalarissa pihalla rymyävä lapsi jollain lailla enemmän lapsi kuin sellainen, jolla on uusi Reimatec, mutta joka saa rymytä ihan samalla lailla?

Minua ei ainakaan haittaa jos haalari menee rikki. Käyttöön se on ostettu, ei siksi että siitä saisi mahdollisimman paljon rahaa kun sen myy eteenpäin.

Ja kauppareissuille me ei laiteta haalaria, vaan jotain hienompaa :) Miksi ostaa uusi kosteussuojattu haalari, jos sillä ei saa remuta pihalla, vaan sitä käytetään vaan kauppareissulla tms? Kaupassa kun ei tarvita tuulen- ja kosteudenpitävää vaatetusta.

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Minä itse asiassa saan sellaisesta lapsesta, jolla on joku 10v vanha kirppishaalari päällä, sellaisen kuvan että lapsia ei kauheasti siinä perheessä arvosteta, eikä heihin panosteta, etenkin jos äiti kulkee suht siedettävissä vaatteissa.
Päinvastoin äiti arvostaa lastaan sen verran, että antaa lapsen olla lapsi ja rymytä pihalla niissä 10 vuotta vanhoissa haalareissa, joissa muutama tahra tai kuluma ei haittaa enää jälleenmyyntiarvoa;) Se parempi haalari säästetään kauppareissuille yms.


Lapset liikkuvat siisteissä, yhteensopivissa ja kauniissa vaatteissa. Opettajankin työtä tehneenä tiedän, että siisteihin ja kauniisti puettuihin kiinnitetään erilailla huomiota. Koti/pihavaatteet ovat sitten erikseen.

Jonkun kommentti, että älytöntä ostaa kallista, kun käyttöikä on lyhyt. No monesti pikkuisella kasvunvaralla ostettua vaatetta pidetään vuosi lapsella. Varsinkin liivarit, hameet, neuletakit ym. Kaupunki/kyläily/kauppatakkia voi pitää 2 talvea! Mielestäni muodikkuutta tärkeämpää on laatu ja käyttömukavuus. Laatuun kannattaa satsata myös lastenvaatteissa. Niitähän vasta pestään joka päivä.Hintapuolta jos miettii niin esim. Ranskalaista tai Tanskalaista tosi ihanaa ja perinteistä lastenvaatetta saa erittäin kohtuullisella hinta/laatusuhteella lastenvaatteiden erikoisliikkeistä! Asukokonaisuudesta ei todellakaan tartte maksaa 200 ¿! On olemassa myös keskitie Burberryn ja H&M välillä. 30 ¿ saa jo vaikka mitä! Käykää ennakkoluulottomasti tutkimassa oman kaupunkinne erikoisliiketarjontaa. Vaikka Alesta jos ei muuten : )Opetellaan me Suomalaisetkin pukemaan lapsemme kauniisti. Ja se ei ole sama asia kuin epämukavasti ja kalliisti!!Ps. Farkkumateriaaleja on monia, löytyy ohutta ja pehmeääkin : ) Ja mekot ja hameet on ihania leikki-ikäisellä tytöllä. Jos helman pituus ja materiaali on oikea niin ne on loistavia käyttövaatteita.

jolla kolutaan kauppakeskuksia ja käydään kyläilemässä, on kyllä TYHMYYDEN HUIPENTUMA ei voi muuta sanoa. Ja osoittaa vain äidiltä täydellistä itsetunnon puutetta ja hurjaa vaatemerkillä pätemisen tarvetta.

kaupungissa! Käsittämätöntä kuinka jotkut pukevat lapsilleen haalarit kauppaan/kaupungille. Meidän 3-vuotias sanoi jo mummollekin, että " haalari on puistovaate" . Kaupungille kivaa mekkoa, sammareita ja takki päälle, niinkuin aikuisillakin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat