Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokeilin eilen kaverini imetystyynyä. Noin kertakokeilun perusteella se vaikuttaisi aika hyvältä vekotukselta. Aika usein imetän makuultani, mutta vauvan masuvaivojen takia pitänee kai suosia enemmän istualtaan imetystä. Tavallisten tyynyjen kanssa se on vähän hankalaa.Niinpä pyytäisin, että imetystyynyn hankkineet kertoisivat omia kokemuksiaan.- Onko tyynyä tullut käytettyä?

- Minkä merkkinen tyyny on hyvä?

- Kannattaako tyynyä ostaa vähän käytettynä?

- Kuinka isolla vauvalla tyynyä voi käyttää?Iituli + vauva 3 vk+

Kommentit (5)

imetystyynystä: ostin vähän käytettynä (ihan kuin uusi) ja olen käyttänyt kokoajan, nyt 8kk. Otin siitä jonkun verran täytettä pois jotta tuli sopivan pehmeäksi. Siinä siis vetoketjulla suljettava täyttöaukko. Toimiva, kevyt tyyny. Ollut aina mukana myös kyläilyreissuilla ja pienempänä vauva nukkui syönnin jälkeen mukavasti siinä tyynyn päällä kun oltiin kylässä. Huono puoli on se, että täyte (pientä styroksihippua) lämpenee ruumiinlämmöstä ja kun meidän vauva kuumaveristä sorttia niin pää on usein hiessä syönnin jälkeen.

Ostin vauvallemme Elloksella myynnissä olevan tyynyn,joka on imetystyynyn mallinen.Täyte on samanlaista kuin tyynyissä yleensä ja olen tykännyt siitä perinteistä imetystyynyä enemmän.Täytteet ei liiku ja tyyny pysyy aina sopivan muhkeana.Hintaa oli muistaakseni noin 30e.Tyynynpäällisiäkin saa lisäksi ostettua.Vauva on nyt 6 kk ja vieläkin sitä käytetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iituli1970:

Lainaus:

- Onko tyynyä tullut käytettyä?

- Minkä merkkinen tyyny on hyvä?

- Kannattaako tyynyä ostaa vähän käytettynä?

- Kuinka isolla vauvalla tyynyä voi käyttää?
Anoppi teki meille imetystyynyn, koska totuin siihen jo laitoksella. On edelleen käytössä, muksu on nyt 11 kk. Tyynyä on käytetty myös istumaanharjoittelussa tukena, eikä se ole mennyt miksikään. Puuvillakangashan venyy käytössä, mutta tarvittaessa tyynyyn voi lisätä styroksikuulia. Anoppi teki tyynyyn pestävän päällisen ja se olikin meidän puklaavan vauvan tapauksessa ihan must.Mun mielestä tyynyn uskaltaa hyvinkin ostaa käytettynä, katsoo vaan että on pestävä päällinen. Kuten sanoin jos tyyny tuntuu liian löysältä sinne voi lisätä kuulia.Mä en tuosta luopuisi mistään hinnasta, se on niin näppärä :P.Ai juu, kirjoittiko joku että lapsella on aina pää märkänä syödessä? Styroksikuulat " lämmittävät" , mutta pään alle voi laittaa vaikka harson jos haluaa. Meidän tytöllä tosin pää hikosi söi sitten missä tahansa.KL.

Erinomainen hankinta. En antaisi pois! Olen käyttänyt alusta saakka, yötä päivää. Vauva on nyt 2kk ikäinen. Joutuisin joka tapauksessa käyttämään sohvatyynyjä tmv., eikä niiden kanssa pelaaminen ole kovin mukavaa - kokemusta on siitäkin ihan riittävästi. Ilman tyynyä imettäminen ei minulta luonnistu kun en jaksa kovin kauan isoa vauvaa käsivarsillani kannatella, kiitos kireiden lihasten.Kädet vapautuvat mukavasti vauvan syödessä ja ruokailun jälkeen vauvaa voi lepuuttaa tyynyllä ilman että omat käsivarret puutuvat ja siinä hän on kuitenkin ihan lähellä :-) Meillä ainakin tyyny on ollut todella hyödyllinen, enkä voisi kuvitellakaan enää tulevani toimeen ilman sitä.Täytettä en ole ottanut pois, sillä ne sisälmykset menevät käytössä aina hieman littiin. Parasta tyynyssä on se, että siinä on äidin vyötärön ympärille laitettava kiinnitysnauha, jonka ansiosta lapsi ei lipsahda minnekään epämääräisiin loviin vaan pysyy tiukasti rinnalla, eikä tyynystäkään näin ollen tarvitse pitää kiinni. Lisäksi tyynyn avulla on helppo imettää eri tavoin (kainalostakin käsin), mikä on tuikitähdellistä, jos satut esim. saamaan rintatulehduksen. Siirrät vain tyynyä enemmän selän puolelle ja laitat lapsen kainaloon tyynyn päälle lepäämään.Suosittelen imetystyynyä lämpimästi!Kanelisokeri

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat