Vierailija

Mua etoo kun lapset viedään likaisissa päiväkotihaalareissa joka paikkaan. Jos ei ole kuin yksi haalari, voisko sitä mitenkään puhdistaa?! Kahviloiden penkit on ihan hiekassa!Kauppakeskuksissa vanhemmat on ykkösissään ja lapsi roikkuu perässä hikisenä haalarissaan :(

Eikä ne irtotakit maksa alessa tai H&M/KappAhl/Lindexeissä/kirpparilla niin paljoa että ois rahasta kiinni pitää vaihtovaatetta - vai mikä on ajatus?

Kommentit (21)

joka kyllä on ainakin meillä puhdas tai sitten ei mennä. On hienostelutakkikin mutta mielestäni farkut ovat taaperolle liian kylmä asuste pakkasilla, samoin selkä jää paljaaksi nostellessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on yhdet hyvät haalarit molemmilla lapsilla,

niitä käyttävät melkein joka päivä!emme käy kahviloissa kauppakeskuksissa tms. " sotkemassa" joten mitä väliä?lisäksi on toppahousuja ja takkeja tuulipukuja ja verkkareita likaisiin piha hommiin, tai vaikka maalaustalkoisiin. ihan normaalisti " pystyn" pesemään haalarit jos ovat kovin kuraisia, illalla koneeseen niin on jo aamulla kuivia! pah.

Täytyisi tosiaan katsella niitä siistimpiä takkeja, toisaalta aika harvoin käydään kaupungilla hengailemassa ja kyläilemään mennään useimmiten autolla jolloin puen lapsen ohuempaan fleecehaalariin. Joten ollaan selvitty näin, mutta aion kyllä jossain vaiheessa ostaa sen kaupunkitakin.

kaupassa käydessä se hikinen haalari sitten päällä, jos muuten vaan lähtee silloin takki-housut yhdistelmä. ja vähän eri asia kuskata lapsia autolla paikasta toiseen kuin julkisilla, jolloin pakostikin lapset joutuu kävelemään loskamömmössä

Haalarit on ainoastaan ulkoiluun, niitä löytyy meidän 2 v tytöltä 2. Sitten on pakkasella tapahtuvia kaupunkireissuja (esim. joulunavaukset tms.) varten kaksiosainen toppapuku, jonka takkia käytetään myös erikseen. Sitten löytyy sekalainen kokoelma erimittaisia ja tyylisiä takkeja lisäksi, joiden kanssa sitten pipoja, hanskoja ja kenkiä vaihdellen. Goretexitkin on ainoastaan käytössä haalarin ja kaksiosaisen kanssa. Kauppaan ja kyläilemään mennään aina takissa ja farkuissa/mekossa ja nahkakengissä.

Kauniita kivan värisiä haalareita on kummallakin 2-3kpl ja lisäksi toppatakkejax2 ja toppahousuja 2-3. Neuletakitkin kivoja vaikka just kauppakeskuksessa niin ei tule kuuma.

-2 pojan äiti-

Meillä on pojalla (3v2kk) tällä hetkellä 4 sopivaa haalaria (kahta eri kokoa kaksi kumpaakin). Lisäksi kaksi takki-housut-yhdistelmää ja lisäksi vielä yksi irtotakki. Näiden lisäksi on vielä topattu farkkutakki, jota voi pitää pelkkien farkkujen kanssa varsinkin jos mennään vaan esim. autolla jonnekin eli ei olla paljon pihalla.

ja ei-kosteutta-pitävä-haalari, uusi kevyttoppapuku, jossa käydään shoppailuilla, koska siitä saa kätsästi takin pois ja sitten on parempi toppatakki ja vielä turkki.

3-vuotiaalla on haalarin lisäksi toppahousut ja 5-6 takkia.1-vuotiaalla on 2 " rymyhaalaria" ja yksi rattailuun, lisäksi toppahousut ja pari takkia.Kenkiä löytyy useampi pari molemmilta.

lisäksi kivannäköinen legon toppatakki & housu yhdistelmät. Toppatakki käy kylä-/kauppareissuille " siistimpänä" takkina.Onhan noihin rahaa palanut, mutta haluan että lapsilla aina tilanteenmukaiset, mukavat ja siistit ulkoiluvaatteet.

on kaksi toppahaalaria kummallakin lapsella. Kahvilaan mennään pitkissä housuissa ja takissa, molemmilla on pari sellasta kaupunkikävelytoppatakkia, joiden kanssa ei sitten käytetä mitään kypärämyssyjä tai kuomia.

3 v tytöllä on toppahaalareiden (5 kpl täksi talveksi) lisäksi 2 kpl toppatakki+housut- yhdistelmiä, 1 hienompi toppatakki, ja 2 ns. hienostelutakkia (kelsiturkki ja duffeli).1 v pojalla on 4 toppahaalarin lisäksi paksu pehmeä pörröinen fleecehaalari, yksi toppatakki+housut- asu, yksi toppatakki, yksi duffeli, ja yksi lämminvuorinen farkkutakki.Molemmilla on lisäksi toppaliivit. Takkien kanssa käytetään farkkuja, sammareita, tytöllä myös hametta. Pihakenkinä on goret tai Pionin nahkakengät, hienompiin tarkoituksiin tytöllä on 3 eri saapikkaat ja pojalla 2 kävelykengät.Haalareissa ei mennä kauppakeskuksiin, vaan pihalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat