Seuraa 

Tiesitkö että tuttelimaito voi aiheuttaa maitoallergiaa? Meidän esikoisella -00 syntyneellä oli aivan kauheat näppylät ja kutinat kun joimme tuttelia. Pääsimme allergiasairaalaan kokeisiin joista ei kuitenkaan löytynyt allergiaan viittaavia arvoja. Onneksi ystäväni jolla on kaksi allergista lasta, neuvoi ostamaan kaupasta silloista Bonaa nykyistä NAN:n korviketta, ensin jauheen ja sitten valmiina korvikkeena. Ja näppylät HÄVISIVÄT! Nyt -06 syntynyt poikamme on saanut ainoastaan NAN:n korviketta ja mitään näppyjä ei ole tullut.Tutteli korvike sisältää paljon enemmän kermaa kuin esim.NAN. Suosittelen korvikkeen vaihdon kokeilua, mikäli näppylöitä ilmenee. Vaikutushan ei näy heti vaan vasta 1-2 vkon kuluttua. Tietysti allergia syitä voi olla muitakin, mutta tuo nykyään yksi " yleisimmistä" .

Kommentit (4)

vertaapa NAN:n ja Tuttelin koostumusta - ne ovat kutakuinkin identtiset. Ja Tuttelissa ei ole ollut kermaa sitten vuoden 2003.Maitoallergia ei NAN:lla lähtisi. Siinä on ihan yhtä lailla maitoproteiinia. Vauvojen näppylät, pahatkin on hyvin usein vain hormoninäppyä. Meillä sitä on ollut kahdella vauvalla kolmesta.

Erään maitoallergisen äidin mukaan maitoallergia ja maitoproteini allergia on kaksi eri asiaa. Tietysit nämä tietoni ovat peräisin 7 vuoden takaa ja varmaankin nyt uusilla äideillä on uudet ja paremmat tiedot. En rupea asiasta kiistelemään halusin vain kertoa oman kokemukseni ja onneksi siitä selvittiin.... ehkä allergia sana oli väärä, herkkyys olisi ehkä ollut parempi.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

artturiino:

Lainaus:

Erään maitoallergisen äidin mukaan maitoallergia ja maitoproteini allergia on kaksi eri asiaa.
Höpö höpö. Ne nimenomaan ovat yksi ja sama asia. Maitoallergian aiheuttajina ovat maidon valkuaisaineet eli proteiinit. Sen sijaan maitoallergia ja laktoosi-intoleranssi (laktoosin eli maitosokerin imeytymishäiriö) ovat kaksi täysin eri asiaa. Maitoallergikko ei siis pysty käyttämän mitään maitotuotteita tai ylipäätään tuotteita, jotka sisältävät maitoa tai sen ainesosia, laktoosi-intolerantikko voi käyttää maitotuotteita, jotka ovat vähä-laktoosisia (" Hyla" , " Into" jne.) tai täysin laktoosittomia.KL.

ja aiheuttavat yhtälailla mahdollista allergiaa. Toisille vauvoille ei vaan jostain muusta syystä käy Tutteli tai Nan. Apteekista saa maitoallergiselle erikois korviketta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat