Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kiitos jo aikasempaan viestiini vastanneille, nyt on luvat kunnossa ja isännöitsijän kommentit kuultu :) Putkimies valittu isäni suosittelemana jne.Eli nyt sitten itseasiaan, eli tämä epäkäytännöllisesti toteutettu kylpyhuone pitäisi saada toimimaan. Olen jo löytänyt sijoituspaikat pesutornille ja pyykkikaapille, paikka on myös valittuna suihkutilalle ja sitä rajaavalle lasiliukuovelle.Tilaa on vähän ja nyt pitäisi valita sopivat kaakelit ja kattomateriaali. Kaakeliseinää ei jää hirveästi näkyviin, oikeastaan lavuaarin yläpuoli ja tämän vastakkainen seinä ovat ainoat, jotka jäävät kunnolla näkyviin. Pesutorni ja korkea pyykkikaappi kun vievät näkyvyyttä. Mitäs sanotte, kannattaako edes unelmoida jostain ideasta seinän suhteen? Vai vetäisenkö simppelillä laatalla kaikki seinät? Ilman mitään boordeja tai kuviointeja? Syökö joku tämmöinen tilaa entisestään katsojan silmissä?Miltäs kuulostaisi pieni kaakeli lattiaan, harmaa laatta + musta sauma?

Räväköitä värejä en lähde kaakeleihin valitsemaan, vaikka todella paljon haluaisinkin, tila on niin rajoittava tekijä.Harmaata ajattelin pääväriksi, lattiaan tosiaan se musta sauma. Seiniin harmaa laatta + harmaa sauma. Miltä kuulostaa?Mites sitten pyykkikaappi? Pesutorni on valkoinen, sopiiko mielestänne harmaan kaakelin kanssa valkoiset kylppärikalusteet?En halua tylsää kylpyhuonetta, vaikka tilaa on tylsän vähän! Nyt siis kaikki ideat ovat tervetulleita.Mies ei jaksa mun kanssa näitä vatuloida, ja minä tietysti haluaisin höyrytä oikein kunnolla :) Joten ideanikkarit, höyrytkää kanssani./Nutto

Kommentit (4)

eli jos musta boordi miellyttää, laita se. Toki onhan se tumma mutta niin on tumma sauma lattiassakin. Laita tosi kapea boordi jos musta värinä mietityttää. Mutta toisaalta - tuleehan sulle valkoiset kalusteet (?) joten sopis se valkoinenkin boordi ;)

Meillä on harmaa laatta harmaalla saumalla kylppärin seinällä, lattialla myös harmaa (joskin hiukan eri) laatta. Ja valkoiset kylppärikalusteet pähkinäisellä rungolla. Hyvin sopii.Vaikka teillä tilaa/laattaa on näkyvillä vähän, yrittäisin silti keksiä Jonkun spesiaalijutun siihen. Vaikka pystyboordi valkoisella mosaiikilla tms siihen lavuaaria vastaapäätä olevalle seinälle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko liian myrtsi, jos:Lattiakaakeli harmaa + musta sauma

Seinäkaakeli harmaa + harmaa sauma, lisäksi musta pystyboordi (musta sauma) lavuaarin kohdalla. Vai pitäisikö boordin sauma olla harmaa?..

Kalusteet valkoiset.Apua :)Onko jo ihan kaamea sekamelska? En sitä valkoista haluaisi kaakeleihin../Nutto

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat