Vierailija

Esimerkkejä!

Kommentit (3)

Yh-äiti kahden lapsensa kanssa. Äidin luona ramppasi poikaystäviä, ilmeisesti piti useita samaan aikaan. Lapset olivat yksin pihalla (nuorempi 2,5 v) pitkälti oman onnensa nojassa. Lapset pk:ssa täydet päivät, äiti työtön (tämä oli kylläkin sosiaaliviranomaisten suositus ja varmaan hyväksi lapsille). Äiti toi lapsia yökylään meille naapureille ilmoittamatta etukäteen asiasta (halusi viettää laatuaikaa jonkun miehensä kanssa) ja ylipäätään tunki lapsia hoitoon milloin minnekin niitä vain sai. Lapset kulki hirveissä retkuissa, likaisina tukat sotkussa. Kodinhoitaja kävi välillä siivoamassa.Sitten yhtäkkiä muuttivat pois, ottamatta kamojaan mukaan. Asuntoon jäivät lasten lelut, vaatteet ym. Asunnon omistaja joutui sitten menemään tyhjentämään kämpän kun se oli ollut kuukauden tyhjillään, siellä oli pornolehtiä pitkin lattioita, vessan lattiaan liimaantuneena käytettyjä terveyssiteitä, lapsen kakkavaipat ympäriinsä, likaiset tiskit seisoi keittiössä... Vähän mietityttää niiden lasten kohtalo. Ja sosiaalivirasto oli kyllä tietoinen asiasta ja " tarkkaili" perhettä, kenenkään ei tarvi kysyä miksei tehty ilmoitusta.

Tunnekylmä koti jossa lasten perushoito ontuu jatkuvasti ja pakollisen perushoidon lisäksi ei ole syliä tai kanssa leikkijää. Hoitajia hoitamassa jatkuvasti. Olin töissä kys perheessä ja lopulta väsyin olemaan se ainoa joka hoivaa ja huolehtii että edes ruokaa tulee ja kuivaa pöksyyn. Esikoinen tarhassa aina kun mahdollista vaikka vanhemmat kotona pienten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja hankki lapsen. Ravasivat vuosikaudet kahden maan väliä sukulaisten rahoilla olematta töissä kummassakaan maassa. Lapsi keikkui siinä mukana, ei oppinut mitään kieltä, vaihtoi koulua jatkuvasti ja oli muutenkin täysin hoitamaton. Hampaat täynnä reikiä, vaatteet resuisia, söi mitä sattui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat