Vierailija

Eli otsikossa näkyykin jo.

Toisesta rinnasta tullut tuollaista maidon väristä ja näköistä tavaraa. Pientä aristusta ollut myös.Myös epämääräistä oksentelua samaan tapaan kuin raskaudessa ollut jokusen kerran. (ensimmäisen kerran ennen joulua) Eli ruoan jälkeen yhtäkkiä alkaa oksettaa ja tulee ruoat ulos, mutta ei siis muuten mitään vatsaoireita. Joten ei voi vatsataudin piikkiinkään laittaa.Mutta raskaustesti nega ja kuukautiset tulleet normaalisti.Mitähän ihmettä tämä on?

Kommentit (17)

Minulla on epäilty aivokasvainta, Näkyy magneettikuvissa muutoksia mutta ne eivät kasvaneet seuranta-aikana, joten diagnoosi muuttui sitten " muutoksiksi aivoissa" mikä lie dysplasia olikaan.t. ap

Vierailija:

Lainaus:


Mikä taas voi johtua aivokasvaimesta! Joskus hyvänlaatuisestakin...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tosiaan ajattelin että kyse jostain vähäpätöisestä että lääkäriin ei edes tarvitsisi mennä..Soitankin sitten heti huomenna aamulla lääkärille aikaa.Ja tosiaan taustaa yksi lapsi s. 2003 ja imetys loppui 06/2003

Joten en jaksa uskoa että voisi olla jälimaininkeja tuostakaan kun tuon 06/2003 jälkeen ei tippaakaan kyllä tullut kuin nyt joulukuussa 2006 alkoi tulemaan. Ja tosiaan vain toisesta puolelta.Ap

ja olen olettanut, että se on maitoa enkä ole asiaa muuten kummallisena pitänyt, kuvitellut vain, että jostain syystä on erittäin lievää maidontuotantoa edelleen käynnissä pari vuotta imetyksen lopettamisen jälkeen.

Lisäksi jos on epäilty tuota aivokasvainta olisi syytä pikimmin mennä uusiin tutkimuksiin. Olen siinä ymmärryksessä että on hyvänlaatuinen kasvain tuo prolaktiiniin liittyvä.

mutta, kannattaa heti! maanantaina tilata aika lääkärille, ja sanoa jos rinnasta tulee eritettä..Kyhmyt ja eritteet pitää aina tutkituttaa ja varmaan saat ajan piankin, joten älä aikaile.

Mullakin tuli maitoa rinnoista kolme vuotta ennen ensimmäistä raskauttani ja sitä tutkittiin verikokein ja otettiin nekin magneettikuvat aivoista kasvaimen varalta. Prolaktiinit oli koholla muttei siihen liittynyt mitään dramaattista. Näin vain oli jostain syystä. Eräs lääkäri sanoi että maidon tuotanto voi johtua ihan pelkästään siitäkin että oli niin kova vauvakuume!! Ja minullahan oli. Saimme lapsen -05, lopetin imetyksen 8/05 ja maitoa tulee edelleen samaan entiseen malliin enkä ole yhtään huolissani. Mutta kannattaahan sinun asia tietenkin tutkia, tapaukset ovat aina erilaisia.

Muulloin kuin imetyksen aikana esiintyvä prolaktiinin liikaeritys johtuu yleensä hyvänlaatuisesta prolaktiinia erittävästä aivolisäkekasvaimesta ja aiheuttaa hedelmällisyyden alenemisen. GnRH:n eritys estyy, joten aivolisäke ei eritä FSH:ta eikä LH:ta normaalisti. Siksi munarakkulat eivät kehity, ovulaatiota ei tapahdu, eikä kuukautisia tule. Hyperprolaktinemian merkkejä ovat kuukautisten puuttuminen ja maidonvuoto (galaktorrea). Tila diagnosoidaan määrittämällä verenkierrossa olevan prolaktiinin pitoisuus.

Soitin hädissäni lääkärille, joka sanoi, että asia on ehdottomasti tutkittava ja heti. Pääsin lääkäriin ja mammografiaan jo viikon kuluttua, mitään ei löydetty, mutta kannattaa siis sinunkin heti tutkituttaa asia!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat