Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on Quinny Spiidit ja nyt tekisi mieli ostaa niihin vaunukoppa juuri syntyneelle vauvallemme. En ole päässyt vielä mihinkään koppaa katsomaan, joten kyselen olisiko täällä kenelläkään kokemuksia sellaisesta? Eli miten pitkä käyttöikä kopalla on? Onko se miten suojaisa näin talviaikaan? Onkohan rattaat miten huterat kopan kanssa. Meillä on käytössä lisäksi tuplat, mutta tuo Quinny -systeemi olisi paljon käytössä kun liikutaan autolla. Ja päiväunilla pitäisin vauvaa myös ulkona tuossa kopassa.Onko jotain positiivista tai negatiivista kopasta?Jos jollain on sellaista ylimääräisenä, niin mielelläni otan kyllä tarjouksenkin vastaan.

Kommentit (5)

Me ostettiin Quinnyn Speedy SX:t ja niihin tuo Dreami kun vauva syntyi; yhdistelmävaunuina siis ovat meillä. Oikein hyvin on toiminut!!Toisin kuin kaikki muut, joiden olen lukenut / kuullut käyttävän Dreamia, me käytämme koppaa edelleen päiväunilla ja tyttö nyt 8kk!!!!!!!!! :o) Eikä ihan mikään pikkuinen, kiloja täynnä 10 ja mittaa reilut 70 cm. Nyt joku jo varmaan kauhistuu ja soittaa lastensuojeluviranomaisille.................. ;o) Kopan painorajahan on 9kg, mutta me olemme uskaltaneet käyttää koppaa vieläkin, vaikka tyttö siis jo kilon " ylipainoinen" . Tyttö tykkää nukkua kopassa, rattaissa ei viihdy (herää heti kun ekaa kertaa haluaisi vaihtaa asentoa; sitä Speedien selkänojaa kun ei saa ihan makuuasentoon. Harmi.). Kaipa tuo koppa on " sopivasti ahdas" eli turvallisen tuntuinen. Enää ei mahdu sinne aivan tikkusuorana makaamaan, mutta eipä meidän neiti ikinä suorana nukukkaan vaan kippurassa kyljellään.Mielestäni on ihan suojaisa ja sadesuojalla saa aukkoa pienemmäksi. Miinusta on sen " jalkapeiton/-suojan" kiinnitys; se kun on vain tarroilla ja neppareilla kiinni, niin meidän vauhtimimmi on jo useamman kuukauden ajan saanut napattua nepparit auki ja potkittua suojan irti... Me laitettiin talveksi kopan pohjalle vanhasta makuualustasta (paksua solumuovia) " lämpöpatja" , ettei kylmä hiippaile koppaan pohjan kautta - toimii!Lisäksi koppa toimii loistavasti matkasänkynä ensimmäisien kuukausien ajan (noin 6kk käytettiin välillä myös kylässä yönukkumiseen). Autossahan koppa vie aika paljon tilaa, kun ei mene kasaan mitenkään (paitsi tietty kuomu alas), mutta saahan sen sisään kasseja.Uusia rattaita (yhdistelmiä) ollaan nyt hankkimassa sen vuoksi, ettei neiti osaa nukkua noissa Speedyissä puoli-istuvassa asennossa, mutta Dreamista ei aiota luopua, koska se on ollut niiiiiiin hyvä ;o) Seuraavalle vauvalle säästetään!Suosittelen siis :o)

Voi että, kuulostaa muuten hyvältä, mutta kun tuo meidän vauva on poika (enpäs tajunnut heti mainita), niin en minä kyllä osaa sitä vaaleanpunaiseen koppaan laittaa:(.Ja kyllä minä vähän arvelinkin, että kovin pitkäikäinen tuo koppa ei ole, mutta me ollaan keväällä/kesällä muuttamassa, jonka jälkeen ei tarvitse enää liikkua autolla niin paljoa, joten otan sitten tuplat käyttöön. Täksi ajaksi siis tuollainen koppa olisi tosi hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli Dreami-koppa esikoisella. Ekat 4kk systeemi toimi loistavasti, mutta sitten kun vauva ei enää jaksanut hereillä maata punkan pohjalla, kävi koppa hankalaksi.Vastasyntyneelle talvivauvalle on kyllä varmasti hyvä!...tätähän ei kysytty, mutta minusta pojan voi vallan mainiosti laittaa pinkkiin koppaan ;o) vaikka mustaan lämpöpussiin, tai vaan poikaväriseen toppapukuun!

Olisi siis tuollainen koppa jota ollaan käytetty Quinny Buzzin rungon kanssa. Ostin rattaat ja kopan erikseen, joten mulla on siihen kahdet erilaiset adapterit, toiset taitaa olla juuri tuota speediä varten, ne ei siis käyt tuohon Buzzin runkoon, mutta toiset käy. Me ostettiin koppa vähän liian myöhään, koska se ei tosiaan ole kovin tilava ja meidän kuopus on aika isokokoinen, nyt 5kk ja ei kovin hyvin enää mahdu.

Ainakaan Buzzin runko ei tuntunut sen kummemmin huteralta kopan kanssa ja olisin kyllä toivonut että oltaisiin hankittu koppa aikaisemmin, tykkäsin kovasti käyttää kaupunkireissuilla vaikka olikin Gracon kaukalo ja matkikset, mutta oli kivempi kun vauva pääsi nukkumaan makuuasentoon jos oli pidempi reissu kyseessä.

Meidän koppa on vastaava kuin Quinny dreami ja mielestäni se sillä nimellä olikin myynnissä, mutta siinä lukee lapussa Maxi-Cosi.

Voisin vaikka myydä tuon kopan jos haluat, ajattelin sen myydä sitten kun Buzzitkin joskus menevät myyntiin, mutta ei sille taida kuitenkaan enää olla käyttöä joten ihan sama. Väriltään koppa on sellainen vaaleanpunainen, ei ihan yksivärinen. Jos laitat osoitteen niin voin laittaa kuvan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat