Vierailija

Olen yrittänyt tuoreena uusperheellisenä lukea uusperhepalstoja ja tullut siihen tulokseen, että palstoilla on melkoisia määriä aivan äärettömän ehdottomia ihmisiä (ei ihme, että avioeroja on tullut) ja toisaalta taas kaikenlaisia lastensuojeluperheitä.Näiden jälkimmäisten kanssa on turha keskustella sellaisista " lievemmistä" uusperheongelmista. Ainoat tapahtumat, jotka heitä hetkauttavat ovat suunnilleen sellaiset, joissa mennään väkivallan ja huumeyliannostusten takia käräjille - ja joissa lapset reagoivat jo niin rankasti, että onneksi en elävässä elämässä ole sellaisesta koskaan edes kuullutkaan. Ja heidän mielestään tämä on sitä aitoa ja oikeaa elämää.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ja lähes kaikki eroperheiden lapset ovat ongelmallisia, koska he ovat kokeneet vanhempiensa avioeron.

Uusperheet ovat potentiaalisia miinakenttiä.
Kyllä se on kuule niin vaan kiinni niistä kahdesta ihmisestä jotka sitä uusperhettä pyörittää, että miten se toimii. Tarpeeksi rakkautta ja kunnioitusta ja selvät, siedettävät ja asialliset välit exiin, siinä se.Kaikki ei siihen pysty ei, mutta uusperhe on mahdollista saada toimimaan.

Ja hyvä, että arki on niin tavallista. Tuttava teki pitkän " uran" uusperheen äitinä ja nyt jo isoäitinä. Hänestä tuli lopulta tärkeämpi aikuinen lapsipuolilleen kuin lapsen biologiset vanhemmat. Nyt on jo isoäitipuolena ja isoäitinä. Uusperhekuviot päättyivät siihen, kun mies käyttäytyi väkivaltaisesti häntä kohtaan. Lapsipuolten äiti taas lähti jo aikaisemmin pois kuvioista viinan viemänä. Yksi vahva aikuinen siis auttoi monta lasta kasvamaan onnellisemmiksi aikuisiksi.

Valitettavasti kaikilla ei ole ollut yhtä hyvä tuuri. Ja onhan se selvääkin, kun ajattelee, miten uusperheet syntyvät. Taustalla on aina vähintään yksi avioero ja usein kaksi. Avioerot johtuvat aina jostakin syystä, joka harvoin lakkaa olemasta erohetkellä. Siksi eronneissa vanhemmissa ja sitä myötä myös uusperheissä on tavallista enemmän ongelmallisia aikuisia. Ja lähes kaikki eroperheiden lapset ovat ongelmallisia, koska he ovat kokeneet vanhempiensa avioeron. Todella harvassa ovat ne vanhemmat, jotka näkevät omalta tuskaltaan lasten kärsimyksen ja osaavat auttaa lapsiaan esim. ohjaamalla heidät eroryhmään käsittelemään tunteitaan.Uusperheet ovat potentiaalisia miinakenttiä. Kun sitten räjähtelee, on uuspserheellisten oma palsta luontevin paikka purkaa tunteita. Ydinperheellisethän eivät tajua uusperhe-elämästä höykäsen pöläystä, joten heiltä ei ole mitään tukea saatavissa.

lasten äitiä. Tuskin nämä ihmistä kummempia silti ovat. Nämä uudet ovat vain niin mustasukkaisia miehestään ja sekaantuvat lasten tapaamisjärjestelyihin, jos aikataulut eivät aina heitä miellytä.

Vai sinullako oli ennestään lapsi, eikä isästä tietoa?Vierailija:

Lainaus:


eikä tässä pyöri yhtään ex-kumppaniakaan, joten ihan ydinperheen tavoin elellään.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat