Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

joka oli irc-galleriassa nimellä fuck off tms..eikö se nykysin enään pyöri täällä?

Kommentit (12)

Siellä se kertoo päiväkirjassaan, kuinka ihanan jänniä sen opinnot on!Ja oi, kuinka se saa vitosia ja nelosia kaikista tenteistä. Hui kuinka hienoa!

aina toisinaan ketjuja. Veikkaan, että käy ihan kiimassa tohon naiseen, kun kerta pitää kyylätä sitä noin tarkasti. Ja aina uudet juorut liikkeelle, vaikkakin vaihtelee niitä aina, uusia ja ihmeellisiä juttuja. Kuitenkin luulen, että tää halveeraaja on joku piilolesbo. Sen aikaa mitä tää haukuttu hemmo täällä palstaili häneltä sai aina kunnon vastauksia, ei vittuilua kuten muilla täällä yleensä. Ja hyvä jos opinnot edistyy, onko jollain valittamista siitäkin vai?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei taideta teillä sitten enään kasvisvellejä syödä :) Kenen kans seurusteleekin, sitä elämän tapaa alkaa harjoittaa. Tuliko susta muslimikin vain halusta " kokeilla" sitä elämää. Juutalainenkinhan susta oli tulossa ennen islamia. Lapset erivärisiä koska valkosellakin on suomalainen muslimi isä. Eronnut sata ja tuhat kertaa. Säälin niitä miehiä jotka tutustuu koko henkilöön. koska sotkeutuvat vain harmiin!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat