Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- vai onko eron jälkeiset suhteet aina pinnallisempia, heppoisampia, kriittisempiä ja jollain tavalla " likaisempia" ?

Kommentit (4)

Miksi olet eronnut, jos oli noin ihanaa?

Minä erosin (vuosia sitten), koska ex oli täys mulkvisti. Yksinolokin on silloin parempi vaihtoehto. Mutta uudet suhteet ovat olleet myös huomattavasti parempia, kuin exän kanssa. Ja nyt olen ollut jo pari vuotta uudelleen naimisissa. Eikä tulisi mieleenkään voivotella, että tämä olisi jotenkin huonoa, päinvastoin: elämäni paras ihmissuhde.Miksi kuvittelet, että elämä päättyy eroon? Sehän vasta alkaa siitä!!!

Mutta aloituksesi kalskahti epätoivoisen av-mamman yritykseltä saada tukea aikomalleen/haaveilemalleen erolle. Eli oma suhde ei taida olla ihan mallillaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuntuu että mikä tahansa suhde tulee olemaan parempi kuin juuri eroon päättynyt. Jokaisella osa-alueella oli ongelmia; tunnepuolella, arjessa, sänkyhommeleissa.Niin ja nyt joku nokkela sanoo että mitäs menit naimisiin. Niin, nyt on helppo viisastella. Itsekin toisaalta kaduttaa, mutta kurjasta liitosta syntyi ihanat lapset!Eli vastaukseni: aivan varmasti ainakin meikäläisellä tulee olemaan parempia, kauniimpia, ihanampia ja " puhtaampia" suhteita kuin avioliittoon johtanut. Kun vaan se oikea kolli astelisi eteen :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat