Vierailija

Kommentit (17)

Molemmille tiukka kuri jo alusta alkaen. Kun samassa talossa elävät. Lapsi ei saa kohdella koiraa kuinka vaan ja koiran opittava asemansa myös. 3kk on ihan kakara vielä ja aloittakaa nyt heti se koulutus kun vielä on ote koiraan.

tappelevat samasta lelusta ym. Kun lapsi istuu lattialle, koira istuu syliin, kun lapsi kävelee, koira nuolee niskaa. Siitäkös lapsi hermostuu, repii koiraa, ja koira innostuu lisää. Ei viitsisi erottaa niitä toisistaan 24/7. No, tänään on huono päivä, olen väsynyt, siksi kai ruikutan täällä.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täysin tyytynyt koiran asemaansa a kohtaloonsa. Siihen tulee kokona eloa vain kun ruokaa läiskähtää lattialle tai pissa unohtuu pottaan, yäk.Jos lapsi, isompi, yrittää sitä pomottaa, niin se menee vaan pois alta.

Jaa että kakkosen mielestä pentu ei ansaitse hyvää kotia jos nykyisessään ei voi olla? Ap, kuulostaa siltä tuo tilanne että joko puututte tiukasti asiaan tai etsitte pennulle uuden kodin. Koira kasvaa kokoajan ja tilanne vaikeutuu.

ettet erota koiraa ja lasta, vaan vahdit, vahdit, vahdit ja opetat kovalla kädellä kumpaakin. Erottaminen ei kanna hedelmää pitkällä tähtäimellä.

Ja sitten puutu käytökseen vahvistamalla oikeasta ja halutusta käytöksestä. NApakka EI, kun tekee jotain ei toivottua. Koira on rodultaan sellainen, joka vaatii napakat otteet ja koulutuksen.Kysy myös kasvattajalta lisäneuvoja.

" hyväntahtoinen tappelu" ? Koirakin siis pentu, ja koska on eläin, ei osaa leikkiä " reilusti" . En olis huolissani, jos pentu ei ole agresiivinen lastasi kohtaan. Mikäli osaatte kouluttaa koiraa, voi heistä ajanmittaan tulla parhaat ystävykset.

Oikein tuli kylmät väreet, miten aloituksessasi asetit molemmat ikäänkuin " samalle viivalle" !Toivottavasti et ole niitä helvetin hörhöjä, jotka inhimillistää rakkinsa puhtaan järjen kustannuksella.Koira kauas siitä lapsesta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat