Seuraa 

Tässäpä lauantain ratoksi galluppia pystyyn eli motako mekkoa tytölläsi on?Meillä tyttö 1,5v ja mekkoja kertynut kaappiin 17 ja kaksi hametta.Niin ja sitten muutama trikoomekko ensi kesää varten.

Tosin täytyy myöntää että eivat kaikki ole tämän hetkistä kokoa eli 86cm vaan aika paljon jemmassa 92cm ja muutama 98cm koko vaikka niitä ei vielä hetkiin tarvitakaan, tulee vaan osteltua kun tulee joku ihana vastaan.Aika paljon ostan käytettyä sellaista kerran päällä ollutta varsinkin juhlamekoissa. Ja osa noista mekoista on ihan arkisia college tai farkkumekkoja, mukava on pukea kotonakin joku rento mekko päälle ettei ihan sukkahousuissa juoksennella.

Ja kun kevät tulee, käytän varmasti tytöllä mekkoja kun tilanne sallii ja kun neiti ei vielä kommentoi äidin valintoja vastaanJa saa laittaa suosikinkin, meillä on ensi kesälle ihana pellavainen Pippin liivimekko vaaleanpunainen joka sopii tytön väreihin kuin nakutettu, oikein odotan että sen saa pukea päälle:)mites muilla?Kommentit (15)

12 mekkoa ja 2 hametta. Osa vielä isoja, esim. ensi kesää varten. Tyttö nyt 11 kk ja usein mekko/hame päällä. Farkku on materiaaleista suosikki, farkkumekkoja on tällähetkellä käytössä 3 ja hameita 2. Minäkin tykkään hameista, usein ollaan kumpikin farkkuhameessa:)

mutta oikean kokoisia taitaa olla1-vuotiaalla 3 mekkoa

4-vuotiaalla 6 mekkoa, 6 hametta (osa isosiskon vanhoja)

5,5-vuotiaalla 3 mekkoa, 7 hametta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja hänellä on sopivia mekkoja/hameita 13. Jemmassa ei tällä hetkellä ole yhtään, ennen ostelin kauheesti seuraavia kokoja alesta mutta nyt se on hieman jäänyt kun niitä tuppasi unohtua kaappien perukoille ja huomasin ne vasta kun olivat jo pieniä =SMeidän, minun ja tytön siis, mieleen on eniten Hennesin vaaleanpunainen pikku kukallinen mekko joka on ohutta pehmoista samettia ja napit takana, hihaton ja helmassa puuvillapitsi. Aivan ihana mekko =)

Mekkoja oli tällä hetkellä kaapissa 17 ja hameita 18 ; )))) Hirmuinen määrä, eikä tässä ole mukana kesämekot eikä hameet eikä ne muutamat mekot, jotka ovat vielä isoja. Onpas niitä kertynyt! No tyttö tykkää ja äiti on kyllä melkoinen (lasten)vaatefriikki.

Eli kävinpäs sitten vaatekaapeilla laskemassa... kesämekkoja en nyt laskenut kun ne on laatikossa joka oli ylähyllyllä..7-vuotiaalla on 4 farkkuhametta, joista tosin yhdestä äidin mielestä vois jo kohta luopuu kun sama hame oli jo kolmevuotiaana käytössä.. =) 1 on sellanen vähän parempaan käyttöön.

6 muuta hametta, jotka arkikäytössä.

4 juhlahametta (joista 1 ostettiin juuri tänään)

2 arkimekkoa

8 juhlamekkoa

lisäksi monta prinsessamekkoa eli rooliasustetta...1v 9kk

2 farkkuhametta

4 muuta arkihametta

2 juhlahametta (joista toinen ostettiin tänään)

9 arkimekkoa

6 juhlamekkoa

ja muutama rooliasustemekkonen löytyy...ja itselläkin aika monta hamosta ja jokunen mekkokin.. =)Ja meillä juhlamekotkin on lähes viikottain käytössä esim. kirkossa, konserteissa ja teatterissa,et ei oo vaan kaapin pohjalla pölyttämässä. Huomenna päästäöän juhlimaan mekoissa synttäreille... =)

yli 10 sopivan kokoista, en vaan tiedä kuinka monta. Melkein joka matkalta on tullut ostettua tytölle mekko ja äitini tuonut matkoilta useamman ja sitten loput onkin serkuilta ja ystäväperheiltä. Mekot eivät kulu samalla tavalla kuin housut, joten myös käyttömekkoja kelpaa kierrättää. 2v4kk ikäiselle uskomattoman kätevä, kotona asuna pelkkä mekko, sujuu potalle meno tosi helposti.

ja mikä muu vaate voi olla taaperolla käytössä yli vuoden, mekkoja kun voi ainakin pitkäraajaisella lapsella käyttää vaikka ne olisivat kokolapun mukaan vielä isoja.

itse käytän usein hametta, tosin niitä on paljon vähempi kuin tytöllä.

Luulen, että muuttuu sitten kun omilla jaloilla mennään. Vielä mekot eivät ole kauhean käytännöllisiä, kun kokoajan rypyssä ja vaikeuttaa liikkumista. Ja kesällä sitten kiva pitää mekkoja :).

neiti 2v3kk on käyttäkokoa mekkoja vajaa 10kpl (ei käytä kyllä kaikkia vaan suosikkeja) ja isosiskolla 5v3kk on käyttäkokomekkoja varmaan 20, mutta niistä ei käytä kaikkia myöskään. On peritty paljon, siinä syy mekkojen määrään. Ja niitä prinsessamekkoja on tytöillä sit leikissä 5 kpl ;-)). Mekkoja käytetään siis päivittäin ja välillä vaihdetaan runsaasti päivän aikana. Ei juuri housut kulu meidän neideiltä, edes hoitopäivinä eivät housuja pue.

Tästäpä sain hyvän syyn hankkia meidän neli vuotiaalle uusia mekkoja ja hameita! :)

Eipä niitä kovin montaa ole ennestään. Kaksi farkkuhametta, toinen mexxin ja toinen gapin, ovat olleet mieluisia kyläily mekkoja tai miksei juhlissakin ole joskus ollut päällä. Menevät vielä vähän aikaa.

Sitten löytyy kaksi farkkumekkoa ja vaaleanpunainen sammari-mekko.

Olisko vielä joku leninki tallessa, mutta pieniksi ovat muut käyneet.

Joten jotain kivaa vaihtelua kevääksi ja kesäksi täytyy etsiä.

Jos tämä tuleva osoittautuu pikkusiskoksi, niin sittenpä vasta hankinkin ihanuuksia, kun on joku joka ne perii. ;)

Päiväkodissa pitää paljon hameita sukkahousujen ja trikoopaidan kanssa. Liivimekkoja pitää mielellään myös. Juhlamekkoja on eri vuodenaikoihin varattuna 4 kpl.5-vuotiaalla noin:3 hametta + 1 henkselihame

8 mekkoa

3 hellemekkoaOsaa näistä pidetty jo 3-vuotiaasta lähtien, mutta kun mahtuvat ja ovat ihania, niin niitä edelleen pidetään. Päiväkodissa usein hame päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat