Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Alesta tarttis kengät katsoa, mutta mikä koko ensi talveksi reilu 3-veelle?

Kommentit (8)

Meillä esikoisella on kasvanut jalka suunnilleen 2 numeroa vuodessa. 3½ vuotiaana taisi olla kengännumero 25 tai 26, riippui vähän merkistä.Kakkosella on nyt kengännumero 25 ja ikää vähän päälle 5v. eikä ole jalka kasvanu pitkään aikaan yhtään.kolmosella on kengät 24 tai 23. ja täyttää maaliskuussa 3v.


Oletko nähnyt talvikenkiä hyvässä alessa? Tuli mieleen, että syksylläkin saattaa löytää edellisen talven kenkiä alennettuna ja sillon sais paremmin sopivan koon. Myös Hulluilla päivillä yms. on kenkiä edullisesti syksyllä.Tsemppiä koon valintaan, jos nyt hankit kengät! Saattaisin valita noin 27 kengät meidän neidille. Nyt on käytössä esikoisen vanhat 25 Elefantenit ja Pionit ja on suht reilun kokoisia.Minä saan serkun kautta Pionit noin 30 eurolla, kun löysi alesta sopivan kokoiset esikoiselle (itse en ole löytänyt niin isoja). Esikoisen (kohta 5v) jalka kasvaa vähän hitaammin jo, joten noi samat saattaa mennä ensi talvenakin vielä. Ja sittenhän on pikkusisko odottamassa omaa vuoroaan:)T: Ynis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Löysin Kesport Previosta täältä Lahdesta Viking Goret -50%. Värinä fuksia, tämän vuoden malli. Tytöllä on nuo samat kengät samanvärisinä tänä talvena ollut ja ovat kyllä huiput! Ovh huimat 69¿ ja nyt siis 35¿.Uskallan ihan hyvällä omallatunnolla ostaa vaatetta ja kenkää alesta, sillä tappiolle en kuitenkaan taloudellisesti jää, mikäli ovat seuraavana vuonna väärää kokoa. Huutonetissä käyttämättömästä tavarasta saa hyvän hinnan =)Tytöllä on siis nyt 24 kokoiset Vikingit ja otin 2 numeroa isommat, eli 26. Tämänhetkisiin Vikingeihin jää edelleen sen 1.5cm kasvu- ja käyntivaraa, joten siksi en isompaa viitsinyt ottaakaan. Tytöllä on käytössä myös Tepsut kokoa 25. Mielenkiintoista huomata, että 25 kokoa olevien Tepsujen sisäpohjallinen on täysin samankokoinen, kuin Viking gorejen kokoa 24.Tsemppiä kenkähankintoihin ja iloista päivänjatkoa =) Kiitokset myös muille vastanneille!

aika mahdoton kysymys, ei kai kukaan osaa ennustaa paljon jalka kasvaa. lisäksi tytöillä ja pojilla, pienikokoisilla ja isokokoisilla voi olla huimia eroja kengän koossa. itse en kyllä lähtisi alesta ostamaan vuoden kuluttua käytettäviä kenkiä, mennee varmaan pieleen kokovalinta. Meillä on ainakin pojilla ollut jalankasvussa " spurtteja" väliin menee sama koko pitkään, väliin sitten pitää hypätä suoraan 2 - 3 kokoa suurempaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat